Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Θεραπεία Nanofat

LASERTOUCH
Αρχική > > Θεραπεία Nanofat

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Το λίπος, ο σύμμαχος μας στην αντιγήρανση

Λείανση λεπτής ρυτίδωσης και αναζωογόνησης γερασμένου δέρματος

Ανώδυνη, ασφαλής και γρήγορη θεραπεία

Άμεσα ορατά αποτελέσματα

100% φυσικό αυτόλογο υλικό βλαστοκυττάρων

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι και πώς λειτουργεί

Πρόκειται για θεραπεία αυτόλογης μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων, γνωστή και ως τεχνική Nanofat με σκοπό τη βελτίωση της γενική ποιότητας και όψης του δέρματος. Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία αντιγήρανσης που υπόσχεται ανάπλαση του δέρματος μέσω κινητοποίησης φυσικών διεργασιών, κάνοντάς το να φαίνεται άμεσα πιο σφριγηλό, νεανικό και ξεκούραστο.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η θεραπεία ενδείκνυται σε άτομα οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας, που στοχεύουν σε ένα δέρμα με πιο ενυδατωμένη και νεανική όψη. Είναι ιδανική θεραπεία για τη λείανση ρυτίδων του προσώπου, του λαιμού καθώς και για τη βελτίωση ουλών ακμής. Επίσης, προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση δύσκολων περιοχών όπως τα χέρια, οι μαύροι κύκλοι και το ηλιοεκτεθειμένο ντεκολτέ.

Η θεραπεία Αυτόλογων Βλαστοκυττάρων περιλαμβάνει δύο στάδια. Στο πρώτο γίνεται συλλογή και ειδική επεξεργασία λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα την παρασκευή του υλικού που περιέχει τα βλαστοκύτταρα. Στο δεύτερο στάδιο γίνεται η τοποθέτηση του υλικού στα σημεία ενδιαφέροντος.
Στη Laser Touch η θεραπεία αυτόλογης μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων γίνεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μικρών επεμβάσεων. Αρχικά, επιλέγεται η περιοχή-δότρια από την οποία θα αφαιρεθούν τα λιποκύτταρα. Αυτή συνήθως είναι μια από τις λιποαποθήκες του οργανισμού, για παράδειγμα κοιλιά ή πλαϊνά μηρών. Η συλλογή γίνεται με ειδικούς χειρισμούς, έπειτα από τοπική αναισθησία στην περιοχή, όπου με τη βοήθεια κάνουλας αφαιρείται μικρή ποσότητα λιποκυττάρων. Η ποσότητα αυτή είναι τόσο μικρή που μπορεί να ληφθεί με ασφάλεια ακόμα και σε άτομα με μικρές λιποαποθήκες χωρίς να αφήσει κάποια παραμόρφωση της περιοχής. Στη συνέχεια, το αφαιρεθέν υλικό φυγοκεντρείται και υπόκειται σε ειδική επεξεργασία. Από την διαδικασία παράγεται ένα λεπτόρευστο gel πλούσιο σε αρχέγονα πολυδύναμα κύτταρα (βλαστοκύτταρα) και αυξητικούς παράγοντες. Αυτό είναι το τελικό υλικό που εγχύεται στα σημεία ενδιαφέροντος, έπειτα από τοπική αναισθησία και με ειδική κάνουλα.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου δύο ώρες και δεν απαιτεί κάποια ειδική προετοιμασία του ενδιαφερομένου. Η αποθεραπεία είναι μηδαμινή καθώς το οίδημα που δημιουργείται στις περιοχές αφαίρεσης και προσθήκης του υλικού υποχωρεί σύντομα μέσα στις επόμενες δυο μέρες. Ο ενδιαφερόμενος επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η θεραπεία έχει άμεσα ορατό αποτέλεσμα στην αναπλήρωση ελλείμματος όγκου και στη λεπτή ρυτίδωση. Ωστόσο, επειδή ενεργοποιούνται φυσικές αναπλαστικές διεργασίες του οργανισμού, όπως η κολλαγονογένεση, το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται σταδιακά μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Η τεχνική Nanofat πραγματοποιείται συνήθως 1-2 φορές με μεσοδιάστημα 3-6 μήνες ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου και την κρίση του ιατρού.

Η Αυτόλογη Μεταμόσχευση Βλαστοκυττάρων δύναται να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του χρόνου, ακόμη και τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η θεραπεία δεν επιτρέπεται να εφαρμοστεί σε άτομα με ιατρικό ιστορικό κακοήθειας ή αυτοάνοση νόσο σε ενεργό φάση.

Το κόστος εκτιμάται από ιατρό σε ραντεβού ενημέρωσης και εξαρτάται από το προτεινόμενο θεραπευτικό πλάνο.

Θεραπεία
Θεραπεία Nanofat
Περιγραφή

Θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης του δέρματος, μέσω κινητοποίησης φυσικών διεργασιών.

Διάρκεια συνεδρίας
90 - 120 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top