Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Θεραπεία Υπεριδρωσίας με Βοτουλινική Τοξίνη

LASERTOUCH
Αρχική > > Θεραπεία Υπεριδρωσίας με Βοτουλινική Τοξίνη

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Πάσχετε από υπεριδρωσία; Υπάρχει τρόπος να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας

Άμεσο αποτέλεσμα σε μία μόνο συνεδρία

Μηδαμινή αποθεραπεία

Απαλλαγή από την υπερέκκριση ιδρώτα σε περιοχές όπως οι μασχάλες, οι παλάμες και τα πέλματα

Εφαρμογή από εξειδικευμένο ιατρό

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η υπεριδρωσία και πού οφείλεται

Η υπεριδρωσία αποτελεί ένα σύνηθες πρόβλημα και ορίζεται ως η υπερβολική έκκριση ιδρώτα από τους εκκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες, πέραν της απαραίτητης ποσότητας για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος.
Οφείλεται σε δυσλειτουργία του συμπαθητικού νευρικού συστήματος το οποίο μέσω της αυξημένης απελευθέρωσης ακετυλοχολίνης – χημικής ουσίας του νευρικού συστήματος, υπερδιεγείρει τους ιδρωτοποιούς αδένες προκαλώντας τους να αυξήσουν τα επίπεδα εφίδρωσης. Στην υπεριδρωσία, οι ιδρωτοποιοί αδένες είναι φυσιολογικοί, ωστόσο η αντίδρασή τους στα ερεθίσματα είναι υπερβολική και η εφίδρωση μπορεί να είναι 12-30 φορές πιο αυξημένη στους πάσχοντες.
Άνδρες και γυναίκες επηρεάζονται εξίσου από τη συγκεκριμένη πάθηση, η οποία δεν είναι προσωρινή, με τους πάσχοντες να υποφέρουν για χρόνια λόγω συνεχούς εφίδρωσης. Άγχος ή στρες, άσκηση, υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, το αλκοόλ και το κάπνισμα, ορισμένα φάρμακα, καθώς και η κατανάλωση ευφορικών ουσιών ή συγκεκριμένων τύπων φαγητού και ποτού είναι παράγοντες που μπορούν να επιδεινώσουν τη συγκεκριμένη κατάσταση. Αποτελεί μια δυσάρεστη κατάσταση, η οποία επηρεάζει σημαντικά την επαγγελματική, προσωπική και κοινωνική ζωή των ασθενών. Μπορεί να προκαλέσει σωματική δυσφορία, αμηχανία και να μειώσει την αυτοπεποίθησή τους.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Αποτελεί την πιο αποτελεσματική, μη χειρουργική αντιμετώπιση της εστιακής υπεριδρωσίας και πιο συγκεκριμένα ενδείκνυται κυρίως για την εστιακή πρωτοπαθή υπεριδρωσία στην περιοχή της μασχάλης, στις παλάμες και στα πέλματα. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με βοτουλινική τοξίνη τύπου Α περιλαμβάνει ενέσεις του υλικού σε πολύ μικρές, προσεκτικά ελεγχόμενες δόσεις ενδοδερμικά. Η Βοτουλινική Τοξίνη δρα, διακόπτοντας την απελευθέρωση ακετυλοχολίνης, η οποία ελέγχει την εκκριτική δραστηριότητα των ιδρωτοποιών αδένων, μπλοκάροντας τη μετάδοση των σημάτων στους ιδρωτοποιούς αδένες.
Το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται σημαντικά η ποσότητα του εκκρινόμενου ιδρώτα, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής των ασθενών. Η ενέσιμη εφαρμογή στις μασχάλες με τη βοήθεια τοπικής αναισθητικής κρέμας είναι ανεκτή από τους ασθενείς σε αντίθεση με τις παλάμες και τα πέλματα, στις οποίες προηγείται αναισθησία.

Για την αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας απαιτείται μόνο μία συνεδρία ανά σημείο. Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από την ανατομική περιοχή εφαρμογής και κυμαίνεται από 15 έως 30 λεπτά.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι συνήθως εμφανή μέσα σε μια εβδομάδα και διαρκούν από 6-12 μήνες, όποτε η θεραπεία χρήζει επανάληψης καθώς ξεκινούν να αναπτύσσονται νέες νευρικές απολήξεις για να αντικαταστήσουν τις παλαιές. Η αποθεραπεία είναι μηδαμινή. Η τεχνική χορήγησης είναι σχετικά ανώδυνη, ενώ υπάρχουν πολύ λίγες παρενέργειες με εξαίρεση, σε λίγες περιπτώσεις, μιας προσωρινής τοπικής αδυναμίας ορισμένων μυών η οποία υποχωρεί σε διάστημα 14 ημερών.

Το κόστος της συνεδρίας εξαρτάται από την ανατομική περιοχή που θα γίνει η εφαρμογή και συνεπώς και από την ποσότητα του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί.

Θεραπεία
Θεραπεία Υπεριδρωσίας με Βοτουλινική Τοξίνη
Περιγραφή

Άμεση απαλλαγή από την υπερέκκριση ιδρώτα σε περιοχές όπως οι μασχάλες, οι παλάμες και τα πέλματα με ενέσιμη χορήγηση Βοτουλινικής Τοξίνης

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 3
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Οι αντενδείξεις χορήγησης περιλαμβάνουν καταστάσεις που χαρακτηρίζονται από γενικευμένη μυϊκή αδυναμία, όπως νευρομυϊκές διαταραχές, εγκυμοσύνη και θηλασμός κ.ά.

Η θεραπεία γίνεται με την χρήση πολύ μικρής βελόνας και επίσης προηγείται εφαρμογή αναισθητικής κρέμας, γεγονός που καθιστά την διαδικασία σχεδόν παντελώς ανώδυνη.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Θεραπεία Υπεριδρωσίας με Βοτουλινική Τοξίνη

Video εφαρμογής της θεραπείας

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top