Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Ριζική Αποτρίχωση με Βελόνα

LASERTOUCH
Αρχική > > Ριζική Αποτρίχωση με Βελόνα

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Λευκές & Ξανθές τρίχες; Η πιο σίγουρη εναλλακτική αποτρίχωσης σε μικρές ανατομικές περιοχές.

Μόνιμο αποτέλεσμα

Οικονομική μέθοδος

Αντιμετώπιση λευκής & ξανθιάς τριχοφυΐας

Δερματολογικός έλεγχος πριν την εφαρμογή

Εφαρμογή όλον τον χρόνο

Κατάλληλη για περιοχές με χνοώδη τριχοφυΐα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η ριζική αποτρίχωση με βελόνα και πώς λειτουργεί

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα ή αλλιώς ηλεκτρόλυση είναι μια μέθοδος αποτρίχωσης, ευρέως χρησιμοποιούμενη εδώ και πολλά χρόνια, η οποία εφαρμόζεται μεμονωμένα, σε κάθε τρίχα ξεχωριστά. Με τη βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας, διοχετεύεται μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στο θύλακα της τρίχας, με αποτέλεσμα τον καυτηριασμό της. Με τον τρόπο αυτό, καταστρέφονται τα κύτταρα της τρίχας μέσα στον θύλακα με σκοπό την οριστική εξαφάνιση της τρίχας. Η εφαρμογή γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ηλεκτρόλυσης.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η θεραπεία της ηλεκτρόλυσης (βελόνα) εφαρμόζεται κυρίως στο πρόσωπο αλλά και σε άλλες ανατομικές περιοχές όταν:
οι τρίχες κρίνονται ακατάλληλες για laser λόγω χρώματος (λευκές, ξανθές & καστανόξανθες τρίχες)
όταν πρόκειται για χνούδι (η δεύτερη γενιά τριχών που σπάνια υπερβαίνουν τα δύο εκατοστά σε μήκος, παραμένουν απαλές και μπορεί να είναι χρωματιστές ή όχι) καθώς το λέιζερ, ίσως ενεργοποιήσει το ενδιάμεσο τρίχωμα
οι τρίχες είναι μεμονωμένες
οι τρίχες είναι διάσπαρτες
είναι ιδανικό για τις περιοχές γύρω από την θηλή του στήθους
Είναι ιδανικό, επίσης, για τριχοφυΐα σε περιοχή δέρματος με πολλούς σπίλους (ελιές) στις οποίες δεν μπορεί να γίνει εφαρμογή laser.
Γενικότερα, η ριζική αποτρίχωση είναι η μέθοδος με την οποία ολοκληρώνουμε μια μόνιμη αποτρίχωση, ακόμη κι αν το μεγαλύτερο μέρος της το κάναμε με laser.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται μεμονωμένα ανα τρίχα, η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από τον αριθμό των τριχών. Μπορεί να διαρκέσει από 10 λεπτά έως και 45-60 λεπτά για εφαρμογή σε μεγάλο αριθμό τριχών. Ο συνολικός αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από το είδος της τρίχας, την περιοχή, την ηλικία αλλά και από το αν συνυπάρχει κάποια ορμονολογική διαταραχή. Ξεκινάμε με στόχο της αραίωση και την αλλαγή του χαρακτήρα της τριχοφυΐας σε 6-8 συνεδρίες και συνεχίζουμε τις συνεδρίες μέχρις ότου επέλθει οριστική εξάλειψή της, όποτε αυτό είναι δυνατό. Σε περιπτώσεις θεραπείας ορμονοεξαρτώμενων περιοχών ή ορμονολογικής διαταραχής (όπως οι πολυκυστικές ωοθήκες) ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν είναι μεγαλύτερος. Οι συνεδρίες γίνονται ανά 1 – 1.5 μήνα. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την εποχή εφαρμογής της ηλεκτρόλυσης και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλον τον χρόνο, χειμώνα και καλοκαίρι.

Ο στόχος της θεραπείας είναι η εξάλειψη της τριχοφυΐας στον βαθμό που αυτό είναι δυνατόν. Η ηλεκτρόλυση είναι από τις πιο σίγουρες μεθόδους ριζικής – μόνιμης αποτρίχωσης. Χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες με πολύ καλά αποτελέσματα.
Κατά την διάρκεια της ηλεκτρόλυσης, καυτηριάζεται ο θύλακας της τρίχας και καταστρέφεται η τρίχα που ήδη υπάρχει εκεί. Παράλληλα, όμως, καταστρέφονται και τα κύτταρα τα οποία είναι υπεύθυνα για την δημιουργία της επόμενης τρίχας.
Η αποθεραπεία είναι μηδαμινή. Μπορεί να παρατηρηθεί ήπιος ερεθισμός και ερυθρότητα του δέρματος που θα διαρκέσει από μία ώρα μέχρι 2-3 ημέρες. Αν είναι απαραίτητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικό make up.

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα στις ενδεδειγμένες περιοχές μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα με laser Αλεξανδρίτη στις υπόλοιπες περιοχές για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος. Ο πιθανός συνδυασμός μεθόδων διαφορετικών μεθόδων αποτρίχωσης γίνεται έπειτα από εκτίμηση σε συμβουλευτικό ραντεβού με ιατρό.

Το κόστος καθορίζεται από ιατρό σε ραντεβού ενημέρωσης και εξαρτάται από την έκταση της περιοχής και των αριθμό των τριχών στις οποίες θα εφαρμοστεί η ριζική αποτρίχωση (ηλεκτρόλυση). Το κόστος συνήθως κυμαίνεται από 20 έως 50€.

Θεραπεία
Ριζική Αποτρίχωση με Βελόνα
Περιγραφή

Μόνιμη και αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης με τη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, ιδανική για άσπρες και ξανθές τρίχες καθώς και για χνοώδη τριχοφυΐα - χνούδι.ω

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
> 6 sessions
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Υπάρχει μια μικρή ενόχληση κατά την εφαρμογή της θεραπείας, η οποία κατά γενική ομολογία είναι απόλυτα ανεκτή. Ο μικρός πόνος που αισθάνεται ο ενδιαφερόμενος είναι από την διοχέτευση ενός σύντομου και ασθενούς ηλεκτρικού ρεύματος κατά μήκος της τρίχας.

Υπάρχουν ορισμένες παθολογικές καταστάσεις, όπως η είναι η επιληψία, η αιμορροφιλία & η ύπαρξη βηματοδότη, στις οποίες απαγορεύεται η ριζική αποτρίχωση.
Καλό είναι την ημέρα που θα κάνετε ηλεκτρόλυση να μην βρέξετε την περιοχή με νερό και γενικότερα να την περιποιηθείτε σαν να υπάρχει κάποια πληγή στην περιοχή. Στο σημείο που έχει γίνει η ριζική αποτρίχωση το δέρμα είναι πληγωμένο και γι’ αυτό είναι αρκετά ευαίσθητο στο να δημιουργηθεί κάποια μόλυνση. Για το λόγο αυτό, καλό είναι να αποφευχθούν δραστηριότητες όπως κολύμβηση, η γυμναστική σε γυμναστήριο και ιδιαίτερα μέρη που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα καθαρά ή απολυμασμένα.

Η ριζική αποτρίχωση είναι από τις πιο ασφαλείς μεθόδους αποτρίχωσης, αποδεδειγμένα μη επιβλαβής για την μητέρα και το έμβρυο. Γι’ αυτό και εφαρμόζεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, πάντα με την γραπτή συγκατάθεση του θεράποντος γυναικολόγου.

Η επιλογή της μεθόδου που θα χρησιμοποιηθεί για την αποτρίχωση καθορίζεται βάσει των ενδείξεων των δύο μεθόδων (έκταση, χαρακτήρας , χρώμα τριχοφυΐας). Αυτό καθορίζεται πάντα από τον εξειδικευμένο ιατρό πριν την αποτρίχωση. Για μεμονωμένες και διάσπαρτες τρίχες, για μαύρες τρίχες ανάμεσα σε χνοώδη τριχοφυΐα του προσώπου, για λευκές ή ξανθιές τρίχες ή για τρίχες γύρω από την θηλή του στήθους προτιμάται η ριζική αποτρίχωση με βελόνα.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα στις ενδεδειγμένες περιοχές μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα με laser Αλεξανδρίτη στις υπόλοιπες περιοχές. Ο πιθανός συνδυασμός διαφορετικών μεθόδων αποτρίχωσης γίνεται σε συμβουλευτικό ραντεβού με ιατρό.

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη

Μόνιμη αποτρίχωση με laser Alexandrite τελευταίας γενιάς σε όλο το σώμα έπειτα από ιατρική εκτίμηση & ρύθμιση παραμέτρων και παρακολούθηση από ιατρό.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top