Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Αφαίρεση ουλών

Αρχική > Ενδείξεις > Αφαίρεση ουλών

Αφαίρεση ουλών

LASERTOUCH

Αφαίρεση ουλών

LASERTOUCH
Αρχική > Ενδείξεις > Αφαίρεση ουλών

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι οι ουλές και πώς δημιουργούνται; Σε ποιες ανατομική περιοχή εμφανίζονται;

Ως ουλή ορίζεται η αντικατάσταση των φυσιολογικών στοιχείων του δέρματος από συνδετικό ιστό. Η ουλή μπορεί να είναι επίπεδη, υπερυψωμένη, εμβυθισμένη (ατροφική) ή υπερτροφική. Οι ουλές είναι τα ορατά σημάδια που παραμένουν στο δέρμα μετά την διαδικασία επούλωσης μιας πληγής ή μιας φλεγμονής. Μπορεί να προκληθούν με ποικίλους τρόπους, όπως μετά από τραυματισμό του δέρματος, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις και αφαίρεση ραμμάτων, μετά από φλεγμονές του δέρματος. όπως η θυλακίτιδα, μετά από εγκαύματα αλλά και ως αποτέλεσμα δερματικών παθήσεων, όπως είναι η ακμή. Οι ουλές μπορεί να δημιουργηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και του προσώπου.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Οι ουλές ταξινομούνται στους ακόλουθους τύπους:
Ατροφικές ουλές: εμφανίζονται ως εμβυθισμένες περιοχές στο δέρμα και δημιουργούνται λόγω απώλειας δερματικών κυττάρων. Είναι πολύ συχνές μετά την ακμή.
Χηλοειδή: Τα χηλοειδή είναι το αποτέλεσμα της υπερβολικής ανάπτυξης πυκνού ινώδους ιστού που, συνήθως, αναπτύσσεται μετά από επούλωση τραυματισμού του δέρματος. Ο παθολογικός ιστός μπορεί να επεκτείνεται πέρα ​​από τα όρια του αρχικού τραύματος, συνήθως δεν υποχωρεί αυτόματα και τείνει να υποτροπιάζει μετά από προσπάθεια χειρουργικής εκτομής. Σχετίζεται πολλές φορές με δέρματα σκούρου χρώματος καθώς και κληρονομικούς παράγοντες.
Υπερτροφικές ουλές: Πρόκειται για παθολογική ανταπόκριση του οργανισμού στο τραύμα που χαρακτηρίζεται από υπερπαραγωγή ινώδους ιστού με αποτέλεσμα την δημιουργία ουλών που προεξέχουν από το δέρμα που μπορεί να συνοδεύονται από κνησμό και συνήθως δεν επεκτείνονται πέρα ​​από τα όρια του αρχικού τραυματισμού (σε αντίθεση με τα χηλοειδή). Μπορεί να παρουσιάσουν αυτόματη βελτίωση. Οι υπερτροφικές ουλές είναι συχνές μετά από θερμικούς τραυματισμούς και άλλους τραυματισμούς που αφορούν το βαθύ χόριο.
Ρικνωτικές ουλές: Πρόκειται για ουλές που δημιουργούνται μετά από μεγάλη απώλεια ιστού. Η συχνότερη αιτία τους είναι το έγκαυμα. Οι ρικνωτικές ουλές εκτός του ότι είναι αντιαισθητικές, συχνά εμποδίζουν την ελεύθερη κίνηση αρθρώσεων δημιουργώντας λειτουργικά και κινητικά προβλήματα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Το αποτέλεσμα των θεραπειών αντιμετώπισης των ουλών όλων των ειδών κυμαίνεται, συνήθως, σε ένα ποσοστό βελτίωσης από 60-90% και μεγιστοποιείται με το συνδυασμό των κατάλληλων θεραπειών. Επειδή πρόκειται για θεραπείες που προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, η βελτίωση της όψης του δέρματος είναι μόνιμη και σταδιακά βελτιούμενη με την πάροδο του χρόνου.

Όσο πιο πρόσφατη και «φρέσκια» είναι μία ουλή, τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχουν οι θεραπείες καταπολέμησης της. Συνεπώς, ιδανικό είναι να ξεκινάμε τις θεραπείες το συντομότερο δυνατόν μετά την δημιουργία μιας ουλής.

Τα αποτελέσματα αντιμετώπισης των ουλών είναι μόνιμα και δεν παρουσιάζονται υποτροπές. Εξαίρεση αποτελούν τα χηλοειδή λόγω του ιδιαίτερου μηχανισμού δημιουργίας τους.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Προτεινόμενες θεραπείες

Πώς αντιμετωπίζονται οι ουλές;

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την αντιμετώπιση των ουλών. Η βέλτιστη θεραπεία καθορίζεται μετά από κλινική δερματολογική εκτίμηση με βάση το είδος της ουλής.
Οι προτεινόμενες θεραπείες στην Laser Touch είναι οι εξής:
VBeam Laser (σε ουλές με ερυθρό χρώμα)
Mosaic Fractional Laser
Infini Fractional RF Microneedling
Microneedling με Dermapen 4
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία
PRF και filler υαλουρονικού (σε ατροφικές ουλές)
Discovery Pico Laser
Ενέσεις κορτιζόνης ( σε υπερτροφικές ουλές και χηλοειδή)
Χημικά Peelings
Χειρουργική αντιμετώπιση
Τις περισσότερες φορές, αξιοποιείται συνδυασμός θεραπειών για επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος.

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης
Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών.
Αποχρωματισμός τατουάζ, αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών, ανάπλαση δέρματος, αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων με την χρήση της τεχνολογίας p...
Pulsed dye laser για την οριστική αντιμετώπιση αγγειακών και γενικότερα ερυθρών βλαβών του δέρματος
Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος κα...
Μη επεμβατικό fractional laser τεχνολογίας “κλασματικής φωτοανάπλασης“, με στόχο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προς ανάπλαση του...

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας

Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες

Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους

Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών

Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες

Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top