Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Alliance LPG Endermologie

LASERTOUCH
Αρχική > > Alliance LPG Endermologie

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Διεκδικήστε τη φυσική ομορφιά της σιλουέτας σας

100% φυσική, μη επεμβατική γλυπτική σώματος, εγκεκριμένη από τον FDA

Αδυνάτισμα, σύσφιξη & αντιγήρανση στην ίδια θεραπεία

Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας

Αίσθηση χαλαρωτικού μασάζ κατά τη διάρκεια της θεραπείας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το Alliance LPG Endermologie και πώς λειτουργεί

Το LPG Endermologie® αποτελεί 100% φυσική - μη επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων. Συμβάλλει ταυτόχρονα στην απελευθέρωση του λίπους και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης, ενώ σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του σώματος και του δέρματος.

Η καινοτομία του νέου Alliance LPG Endermologie έγκειται στο ότι για πρώτη φορά δύο διαφορετικές πατενταρισμένες τεχνολογίες συνδυάστηκαν σε μία μόνο κεφαλή για μία ταυτόχρονη θεραπεία αδυνατίσματος, σύσφιξης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος. Η νέα κεφαλή δουλεύει πιο βαθιά. Το γράπωμα του δέρματος και ως εκ τούτου η κινητοποίηση και η ελαστικότητα του ιστού αυξάνονται κατά 25%.

Επίσης, χάρη στον νέο πατενταρισμένο αισθητήρα δερματικής ταυτότητας Alliance Skin Identity Sensor που διαθέτει, αναγνωρίζει την ταυτότητα του δέρματος και προσαρμόζει με ακρίβεια τη θεραπεία πάνω στον θεραπευόμενο. Έτσι, το αποτέλεσμα πλέον είναι καλύτερο και δεν εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες.

Ακόμη, η θεραπεία είναι απόλυτα εξατομικευμένη, καθώς το σύστημα συνδέεται μέσω wifi με ένα tablet, όπου ο ιατρός συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις του εκάστοτε ενδιαφερομένου. Ως κριτήρια αξιολόγησης ορίζονται τα σημεία της θεραπείας και ο τύπος του δέρματος (σφριγηλό, ινώδες, χαλαρό). Η θεραπεία προσαρμόζεται απόλυτα σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος, τις περιοχές που χρήζουν βελτίωσης και τον επιθυμητό χρόνο θεραπείας (από 10 έως 40 λεπτά) με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Alliance LPG Endermologie

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Πρόσωπο
H κεφαλή θεραπείας Ergolift επιφέρει εν τω βάθει δράση στον ιστό, επανα-ενεργοποιώντας τη φυσική παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης σε άνδρες και γυναίκες.
Η αποκλειστική αυτή τεχνική αντιγήρανσης χρησιμοποιεί τη διαδικασία της μηχανικής μεταγωγής μηνυμάτων, προκειμένου να διεγείρει τους ινοβλάστες και να αναπυκνώσει τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.
Η κεφαλή θεραπείας Ergolift στηρίζεται στην αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία της LPG Endermologie, MPF (Motorized Pulsating Flaps), δηλαδή στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανοποίηση και κινητοποίηση του δερματικού ιστού.
Έρευνες έδειξαν ότι το ενδογενές υαλουρονικό οξύ του δερματικού ιστού αυξάνεται κατά 80%, η ελαστίνη αυξάνεται κατά 46%, το δέρμα συσφίγγεται, ενυδατώνεται, υγιαίνει.
Σώμα
Η δράση της θεραπείας Alliance LPG Endermologie® σε συνδυασμό με το ειδικό ένδυμα (τύπου ολόσωμο κορμάκι) το οποίο φοράει ο ενδιαφερόμενος που ασκείται, επιφέρει στο υποδόριο λίπος βιοχημικές αντιδράσεις. Αυτή η φυσιολογική διαδικασία, που ονομάζεται μηχανική μεταγωγή μηνυμάτων, διεγείρει τα λιποκύτταρα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία απελευθέρωσης του τοπικού λίπους και μείωσης της κυτταρίτιδας.
Η τεχνική αυτή εξαφανίζει από τις περιοχές που στοχεύουμε το επίμονο λίπος, που είναι ανθεκτικό σε δίαιτα και φυσική άσκηση.
Το Alliance επιδρά σημαντικά στην επανεκπαίδευση των λιποκυττάρων και του ίδιου του οργανισμού για να λειτουργήσει και πάλι όπως παλιά, ανανεώνοντας τις μεταβολικές κυτταρικές διαδικασίες. Ως αποτέλεσμα, το επίμονο λίπος απομακρύνεται, το περίγραμμα ανασχηματίζεται, το δέρμα συσφίγγεται και ανασηκώνεται ενά παράλληλα η κυτταρίτιδα λειαίνεται. Το ειδικό ένδυμα τύπου ολόσωμο κορμάκι που απαιτείται στην θεραπεία σώματος είναι ατομικό για λόγους υγιεινής.

Συνήθως, ο αριθμός των συνεδριών που προτείνεται, κυμαίνεται από 8 έως 12, με 2 εφαρμογές την εβδομάδα. Μετά την ολοκλήρωση του θεραπευτικού πλάνου συστήνονται 1-2 συνεδρίες συντήρησης κάθε μήνα. Κάθε συνεδρία διαρκεί 10-40 λεπτά ανάλογα με το πρωτόκολλο θεραπείας καθώς επίσης και της θεραπευόμενης περιοχής. Η θεραπεία μπορεί να γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η ισοτονική εκγύμναση και η καρδιοαναπνευστική άσκηση στοχεύει στις μυϊκές καύσεις σε εν τω βάθει επίπεδα του λιπώδους ιστού αλλά δεν καταπολεμά την κυτταρίτιδα. Για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα λιπογλυπτικής, ενδείκνυται ο συνδυασμός γυμναστικής με θεραπεία LPG Endermologie.

Το κόστος της θεραπείας εκτιμάται από τον ιατρό και εξαρτάται από το προτεινόμενο θεραπευτικό πρωτόκολλο και κατ’ επέκταση τη διάρκεια κάθε συνεδρίας. Επίσης, συμπεριλαμβάνει το κόστος της ατομικής ειδικής στολής LPG Endermologie που απαιτείται για όλες τις συνεδρίες σώματος.

Θεραπεία
Alliance LPG Endermologie
Περιγραφή

100% φυσική, μη-επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
Περισσότερες από 6
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η θεραπεία με Alliance LPG Endermologie δεν έχει καμία παρενέργεια. Αντενδείκνυται σε περιπτώσεις καρκίνου εν εξελίξει, αιματολογικού νοσήματος, λήψης αντιπηκτικών, λοίμωξης ή δερματικού εξανθήματος ή ασθένειας με φλεγμονώδη έκρηξη.

Η θεραπεία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, παροχετεύει έντονα τις κατακρατήσεις των υγρών, εμμένει στη μείωση του τοπικού πάχους καθώς και στη βελτίωση εμφάνισης του δέρματος. Το αδυνάτισμα που επιτυγχάνεται είναι τοπικό και τις περισσότερες φορές δε σχετίζεται με μεγάλη μείωση του βάρους.

Συνιστάται απόλυτα ο συνδυασμός Alliance LPG Endermologie και Λιποαναρρόφησης προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα. Πριν την επέμβαση, οι θεραπείες προετοιμάζουν και μαλακώνουν το δερματικό ιστό για να διευκολύνουν το χειρουργείο. Μετά την επέμβαση, οι θεραπείες διευκολύνουν την απορρόφηση οιδημάτων και αιματωμάτων και βελτιώνουν την ποιότητα του δέρματος.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Alliance LPG Endermologie

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μηχανικό λιπομασάζ μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων (RF), υπερήχων (UV, Cavitation), Μεσοθεραπείες σώματος και Νήματα σώματος.

Μεσοθεραπεία Σώματος

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και των ραγάδων

Νήματα Σώματος

Ανόρθωση & Σύσφιξη του σώματος μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών σε λιγότερο από 1 ώρα

Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες

Μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος με τη χρήση Ραδιοσυχνότητων RF και Cavitation

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top