Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Discovery Pico Laser

LASERTOUCH
Αρχική > > Discovery Pico Laser

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Ανακαλύψτε το δέρμα που κρύβετε σε Pico Seconds

Εφαρμογή μόνο από ιατρό

Laser τελευταίας τεχνολογίας διάρκειας παλμού σε picosecond

Μισές & πιο αποτελεσματικές συνεδρίες σε σύγκριση με άλλα laser

Αποχρωματισμός τατουάζ & καφέ κηλίδων

Ανάπλαση προσώπου & αντιγήρανση

Aντιμετώπιση ουλών ακμής, μετεγχειρητικών ουλών, ραγάδων

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το Discovery Pico Laser και πώς λειτουργεί

Το Discovery Pico Plus της Quanta είναι 2ης γενιάς picosecond laser και αποτελεί το πιο ισχυρό και καινοτόμο ιατρικό λέιζερ της παγκόσμια αγοράς. Διαθέτει τρία μήκη κύματος και μια κεφαλή fractional. Ως εκ τούτου μπορεί να εφαρμοστεί σε πληθώρα ενδείξεων με θεαματικά αποτελέσματα.

Λειτουργεί μέσω του «φωτοακουστικού φαινομένου», διασπώντας τις χρωστικές (μελανίνη δέρματος & το μελάνι των τατουάζ) σε μικροσκοπικά σωματίδια, τα οποία στην συνέχεια απομακρύνονται μέσω φυσικών διεργασιών από τον οργανισμό, αφήνοντας τον παρακείμενο υγιή ιστό ανέπαφο. Είναι, έτσι, αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση μελαγχρωματικών βλαβών (πανάδων, κηλίδων) καθώς και στον αποχρωματισμό τατουάζ.

Επίσης, συνδυάζοντας την επαναστατική τεχνολογία του fractional και τον παλμό σε picosecond, το Discovery Pico Plus Laser προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, οδηγώντας σε ριζική ανάπλαση του δέρματος.

Η καινοτομία του Discovery Pico Laser έγκειται στην διάρκεια παλμού, η οποία μετράται σε πλέον σε picosecond. Τα picosecond είναι χρόνος παλμού 1000 φορές μικρότερος από τα nanosecond βάσει των οποίων λειτουργούν έως τώρα τα περισσότερα λέιζερ. Χάρη στην πολύ μικρή διάρκεια παλμού του Pico Laser, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί η μεγαλύτερη δυνατή ενέργεια για καλύτερα αποτελέσματα.

Discovery Pico Laser

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Το Discovery Pico Laser μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα (πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ, άνω και κάτω άκρα, κορμός). Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και σε σκούρους φωτότυπους. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση βλαβών όπως:
μελαχρωματικές βλάβες (πανάδες, καφέ κηλίδες, φακίδες, μελαχρωματικοί σπίλοι, μέλασμα)
μετεγχειρητικές ουλές και ουλές ακμής
ραγάδες λευκές ή κόκκινες
φωτογήρανση και ρυτίδες
ανάπλαση προσώπου
ονυχομυκητίαση
αφαίρεση τατουάζ όλων των χρωμάτων
αφαίρεση ημιμόνιμου μακιγιάζ (όπως τατουάζ φρυδιών)

Ανάλογα με την έκταση της περιοχής που θα εφαρμοστεί η θεραπεία, αποφασίζεται η εφαρμογή ή μη αναισθητικής κρέμας για μία ώρα πριν την συνεδρία. Για παράδειγμα, για αφαίρεση πανάδων προσώπου ή κηλίδων χεριών δεν απαιτείται αναισθητική κρέμα σε αντίθεση με μία συνεδρία αφαίρεσης τατουάζ ή μία συνεδρία Fractional, όπου συνήθως εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα.

Όσον αφορά το Discovery Pico Laser, πρόκειται για το ταχύτερο λέιζερ της κατηγορίας του. Η ακριβής διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από την έκταση της περιοχής του δέρματος που γίνεται η εφαρμογή. Μπορεί να κυμανθεί από 10 λεπτά για εφαρμογή σε περιορισμένο αριθμό κηλίδων ή πανάδων έως και 45 λεπτά σε ένα μεγάλης έκτασης τατουάζ ή σε ραγάδες σώματος.

Οι απαιτούμενες συνεδρίες καθώς και το μεσοδιάστημα εξαρτάται από την ένδειξη της θεραπείας.

Η αφαίρεση τατουάζ συνήθως απαιτεί ένα πλάνο 4 έως 8 συνεδριών με μεσοδιάστημα 4-6 εβδομάδες. Αυτό βέβαια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως, η «ηλικία» του τατουάζ, η ανατομική περιοχή που εντοπίζεται, τα μελάνια και τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί, η έκταση του τατουάζ κ.ά.

Για μελαγχρωματικές βλάβες (πανάδες, κηλίδες, μέλασμα) απαιτούνται συνήθως 2-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 4-6 εβδομάδες.

Για την ανάπλαση του προσώπου, την αντιμετώπιση ουλών ακμής, μετεγχειρητικών ουλών ή ραγάδων απαιτούνται 2-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 4 εβδομάδων.

Σε κάθε περίπτωση, προηγείται δερματολογική εκτίμηση και καθορισμός του θεραπευτικού πλάνου από εξειδικευμένο ιατρό. Η καταλληλότερη εποχή για την εφαρμογή του Discovery Pico laser είναι οι χειμερινοί μήνες καθώς αντενδείκνυται η εφαρμογή το καλοκαίρι, όπως συμβαίνει με όλα τα είδη laser.

Μετά την εφαρμογή του Discovery Pico Laser αναμένεται μία ερυθρότητα και ένας ήπιος ερεθισμός του δέρματος που διαρκεί συνήθως από μερικές ώρες έως και 3-4 ημέρες και εξαρτάται από την λειτουργία που χρησιμοποιείται ανάλογα της ένδειξης. Πιο συγκεκριμένα:
Μετά από μία συνεδρία Fractional αναμένεται ερυθρότητα και οίδημα του δέρματος που διαρκεί από 1 έως 3 ημέρες.
Μετά από μία συνεδρία αποχρωματισμού τατουάζ αναμένεται επίσης οίδημα και ερυθρότητα του δέρματος και ίσως κάποια φυσαλίδα (φουσκάλα) στο δέρμα η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να διανοίγεται επί τούτου.
Μετα από μία συνεδρία αντιμετώπισης μελαγχρωματικών βλαβών, πανάδων, κηλίδων πέρα από τον ήπιο ερεθισμό του δέρματος μπορεί να παρατηρήσετε οι βλάβες να αποκτούν λίγο πιο σκούρο χρώμα (να «γκριζάρουν»). Αυτό υποχωρεί τις επόμενες 10-20 μέρες.
Σε κάθε περίπτωση, είναι δυνατή η άμεση χρήση make up για την κάλυψη του ήπιου ερεθισμού και την επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Επίσης, σε κάθε περίπτωση μετά την συνεδρία, θα πρέπει να αποφεύγεται ο οποισδήποτε περαιτέρω ερεθισμός του δέρματος, η υπερβολική έκθεση σε νερό, η επαφή με ερεθιστικές ουσίες και απορρυπαντικά, η κολύμβηση σε θάλασσα ή σε πισίνα, η έκθεση στον ήλιο ενώ στην περιοχή θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο ειδική αναπλαστική ή αντιβιοτική κρέμα, όπως αυτό ορίζεται από τον ιατρό και καθημερινή αντιηλιακή προστασία.

Σε μία συνεδρία με Discovery Pico Laser μπορεί να συνδυαστούν περισσότερες από μία λειτουργίες του στην ίδια συνεδρία. Για παράδειγμα, μπορεί να γίνει τοπική εφαρμογή σε πανάδες, κηλίδες, τατουάζ και στην συνέχεια να εφαρμοστεί η τεχνολογία Fractional σε όλη την περιοχή για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος αποχρωματισμού και ανάπλασης. Επίσης, μπορεί να γίνει συνδυασμός και με άλλες θεραπείες ανάπλασης, όπως η Αυτόλογος Μεσοθεραπεία.

Carbon Pico Laser - Discovery Pico Laser με μάσκα ενεργού άνθρακα
Πρόκειται για μια δημοφιλή “lunch-time” θεραπεία, γρήγορη, ανώδυνη και με μηδαμινή αποθεραπεία που στοχεύει στην άμεση ανανέωση και λάμψη του δέρματος.

Αρχικά, εφαρμόζεται στο πρόσωπο μια λεπτή στρώση μάσκας άνθρακα για περίπου 10 λεπτά. Ο άνθρακας απορροφά σμήγμα, ρύπους και νεκρά επιδερμικά κύτταρα ακόμα και από τους βαθείς πόρους του δέρματος. Στη συνέχεια, γίνεται εφαρμογή του Discovery Pico Laser. Καθώς η δέσμη του Laser έρχεται σε επαφή με τον άνθρακα, η επιφανειακή επιδερμική στιβάδα και το εγκλωβισμένο σμήγμα απομακρύνονται με αποτέλεσμα ένα άμεσα καθαρό, απαλό, ανανεωμένο, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα.

Η θεραπεία με Carbon Pico Laser απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος και ειδικά σε λιπαρά δέρματα ή σε δέρματα με τάση προς ακμή.

Το κόστος της θεραπείας καθορίζεται ανά συνεδρία στο συμβουλευτικό ιατρικό ραντεβού ενημέρωσης και εξαρτάται από την ένδειξη και την έκταση της περιοχής προς θεραπεία.

Θεραπεία
Discovery Pico Laser
Περιγραφή

Αποχρωματισμός τατουάζ, αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών, ανάπλαση δέρματος, αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων με την χρήση της τεχνολογίας picosecond και του φωτοκουστικού φαινομένου, καθώς και της τεχνολογίας fractional, σε λίγες συνεδρίες.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
Έως 36 ώρες
Εποχή εφαρμογής
Χειμώνας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Θα πρέπει να αποφεύγεται η εφαρμογή σε εγκύους και θηλάζουσες, όπως επίσης και σε άτομα με μαυρισμένο δέρμα είτε από τον ήλιο είτε από τεχνητές πηγές ή σε άτομα που έχουν εκτεθεί ή θα εκτεθούν άμεσα στον ήλιο.

Οι επιπλοκές είναι ελάχιστες και σπάνιες (όπως μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση, δερματική μόλυνση) και εκμηδενίζονται ακολουθώντας τις οδηγίες του ιατρού μας.

Όταν γίνεται εφαρμογή σε μικρή περιοχή δέρματος (πχ σε πανάδες) δεν υπάρχει πόνος παρά μόνο μία μικρή αίσθηση καύσου – τσουξίματος. Σε μεγαλύτερες περιοχές όπως σε μεγάλα τατουάζ ή σε λειτουργία fractional προηγείται εφαρμογή αναισθητικής κρέμας για 45-60 λεπτά, γεγονός που καθιστά τη θεραπεία ανώδυνη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ειδικού μηχανήματος κρύου αέρα, το Cryo 6 Derma. Το σύστημα Cryo 6 Derma προορίζεται για την ελαχιστοποίηση του πόνου και της θερμικής βλάβης κατά την διάρκεια του λέιζερ και των δερματολογικών θεραπειών και για την προσωρινή τοπική αναισθησία, αποφεύγοντας τις ενέσεις. Εφαρμόζεται ψυχρός αέρας στο δέρμα παρέχοντας ταχεία πτώση στη θερμοκρασία του δέρματος προσφέροντας μια ισχυρή αναλγητική δράση και εξαλείφοντας τις πιθανές επιπλοκές από την υπερθέρμανσή του.

Το Discovery Pico Plus χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία λέιζερ. Όπως αναφέρθηκε, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του, που το ξεχωρίζουν από τα άλλα μηχανήματα, είναι η διάρκεια παλμού του laser, δηλαδή ο χρόνος που η ακτίνα έρχεται σε επαφή με δέρμα, ο οποίος στο νέο εξελιγμένο laser της Quanta μετράται σε picoseconds.

Tα «picoseconds» είναι μία υποδιαίρεση των«nanoseconds» βάσει των οποίων λειτουργούσαν παραδοσιακά μέχρι σήμερα τα περισσότερα laser. Αυτό σημαίνει ότι η ακτίνα του καινούριου laser Discovery Pico έρχεται σε επαφή με το δέρμα για χρονικό διάστημα 1000 φορές μικρότερο σε σχέση με τα παλαιότερα λειζερ.

Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί υψηλότερη ένταση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στον μικρότερο χρόνο επαφής του δέρματος με την ακτίνα του laser.

Η διαφορά με τα υπόλοιπα λέιζερ της αγοράς είναι η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα. Το Discovery Pico Laser ελαχιστοποιεί τον πόνο και τον χρόνο αποθεραπείας, διορθώνει τις χρωματικές αλλοιώσεις με απόλυτη ακρίβεια χωρίς να καταστρέφει τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Discovery Pico Laser

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Σε μία συνεδρία με Discovery Pico Laser μπορεί να συνδυαστούν περισσότερες από μία λειτουργίες του στην ίδια συνεδρία. Για παράδειγμα, μπορεί να γίνει τοπική εφαρμογή σε πανάδες, κηλίδες, τατουάζ και στην συνέχεια να εφαρμοστεί η τεχνολογία Fractional σε όλη την περιοχή για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος αποχρωματισμού και ανάπλασης. Επίσης, μπορεί να γίνει συνδυασμός και με άλλες θεραπείες ανάπλασης, όπως η Αυτόλογος Μεσοθεραπεία.

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Mosaic Fractional Laser

Μη επεμβατικό fractional laser τεχνολογίας “κλασματικής φωτοανάπλασης“, με στόχο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προς ανάπλαση του δέρματος.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top