Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Infini Fractional RF Microneedling

LASERTOUCH
Αρχική > > Infini Fractional RF Microneedling

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Συνδυασμός Microneedling & Ραδιοσυχνοτήτων για τρισδιάστατη αναδόμηση του δέρματος

Εφαρμογή μόνο από ιατρό

Εφαρμογή όλο τον χρόνο

Αποτελεσματική ανάπλαση και σύσφιξη προσώπου

Εξαιρετικά αποτελέσματα σε ενεργό ακμή, σημάδια-ουλές ακμής

Αντιμετώπιση μετεγχειρητικών ουλών και ραγάδων

Δερματολογική εκτίμηση πριν την εφαρμογή

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το Fractional RF Microneedling. Πως λειτουργεί.

Πρόκειται για ελεγχόμενη διοχέτευση ηλεκτροθερμικής ενέργειας σε ρυθμιζόμενο βάθος, στην κατώτερη στιβάδα του δέρματος (χόριο). Χρησιμοποιώντας μια κεφαλή με βελόνες επικαλυμμένες με χρυσό, ενεργοποιούνται φυσικές διαδικασίες γένεσης νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Ταυτόχρονα, λόγω της μόνωσης που διαθέτουν οι ακίδες, η εξωτερική επιφάνεια του δέρματος παραμένει ανεπηρέαστη.

Infini Fractional RF Microneedling

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Έχοντας τη δυνατότητα επιλογής του βάθους διείσδυσης της ενέργειας RF (ραδιοσυχνοτήτων) που διοχετεύεται καθώς και της χρονικής διάρκειας έκθεσης, επιτυγχάνεται τρισδιάστατη αναδιαμόρφωση του ιστού και πλήρης εξατομίκευση της θεραπείας ανάλογα με τις εκάστοτε ενδείξεις ή και συνδυασμούς ενδείξεων ανά περίπτωση:

  • Σύσφιξη, Ανάπλαση, Ρυτίδες προσώπου, περιοφθαλμικές & λαιμού
  • Φωτογήρανση
  • Σμίκρυνση διευρυμένων πόρων & ρύθμιση σμήγματος
  • Έλεγχος ενεργού φλεγμονώδους ακμής
  • Ανάπλαση ουλών ακμής ή άλλης αιτιολογίας
  • Σύσφιξη δέρματος σε δύσκολες περιοχές του σώματος (βραχίονες, γόνατα, κοιλιά, έσω μηροί)
  • Υπεριδρωσία

Η θεραπεία Fractional RF Microneedling εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου, λαιμού καθώς και του σώματος. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται με πλήρη ασφάλεια μια ιδιαίτερα ενισχυμένη και αποτελεσματική θεραπεία τόσο στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος (βαθύ χόριο) όσο και στις πιο επιφανειακές (επιδερμίδα), ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και συνεπώς επιφέροντας την επιθυμητή βελτίωση σε πληθώρα αισθητικών προβλημάτων.

Το Infini αποτελεί εναλλακτική σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης της υπερδρωσιας. Μέσω της στοχευμένης απελευθέρωσης ραδιοσυχνοτήτων σε κατάλληλο βάθος και του ελεγχόμενου μηχανικού τραυματισμού από τις μικροβελονες, επιτυγχάνεται σταδιακή καταστολή των ιδρωτοποιών αδένων με μείωση της εφίδρωσης. Η θεραπεία εφαρμόζεται στην περιοχή των μασχαλών είναι γενικά ανεκτή εφόσον εφαρμόζεται τοπικη αναισθητική κρέμα. Απαιτείται πρόγραμμα 3 τουλάχιστον συνεδρίων και έκτοτε ετήσια συντήρηση.

Προηγείται εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας πριν την συνεδρία για 45-60 λεπτά. Στη συνέχεια, γίνεται η εφαρμογή της θεραπείας στην αντίστοιχη ανατομική περιοχή. Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από την έκταση της ανατομικής περιοχής στην οποία εφαρμόζεται η θεραπεία. Μια συνεδρία προσώπου - λαιμού διαρκεί περίπου 15 - 20 λεπτά ενώ για μια συνεδρία σώματος όπως είναι οι ραγάδες απαιτούνται 30 – 45 λεπτά.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται καθορίζεται από τις εκάστοτε ενδείξεις και συνήθως περιορίζεται σε μόλις 2-4 συνεδρίες. Το μεσοδιάστημα ανάμεσα στην κάθε συνεδρία είναι ένας μήνας.

Αποτελεί εξαιρετικά ασφαλή εφαρμογή για όλους τους φωτότυπους δέρματος (σύμφωνα με την κλίμακα Fitzpatrick I-VI) καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς η μόνωση που διαθέτουν οι μικροβελόνες της ατομικής κεφαλής προστατεύει τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος από θερμική βλάβη και πιθανή επακόλουθη φλεγμονή.

Χρησιμοποιείται με πλήρη ασφάλεια ακόμα και σε σκούρα ή μαυρισμένα δέρματα τα οποία είναι γνωστό ότι είναι πιο επιρρεπή σε επιπλοκές όπως η μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση ή υπομελάγχρωση με άλλες μεθόδους όπως είναι τα λέιζερ.

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος και ποικίλει από μερικές ώρες έως και 2 ημέρες, ανάλογα με το πρωτόκολλο εφαρμογής, και συνήθως αφορά ήπια έως μέτρια ερυθρότητα. Η περιοχή μπορεί άμεσα να καλυφθεί με make up και να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Σημαντικές βελτιώσεις παρατηρούνται κατά κανόνα λίγες εβδομάδες μετά από κάθε συνεδρία, κυρίως όσον αφορά την εξομάλυνση της υφής του δέρματος, τη σμηγματόρροια ή τον έλεγχο της ενεργού ακμής. Απαιτείται ελαφρώς μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (2-3 συνεδρίες) για την ανάκτηση της ελαστικότητας (σύσφιξη) ή την ανάπλαση του ουλώδους ιστού.

Το INFINI μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοθεραπεία ή να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία όπως και ενέσιμη θεραπεία, στο ενδεδειγμένο πλάνο ανάπλασης προσώπου που καταρτίζεται κατά την εξατομικευμένη ενημέρωση από ιατρό. Πολύ συχνά χρησιμοποιούμενος και άκρως αποτελεσματικός συνδυασμός – όσον αφορά την ανάπλαση του δέρματος, αποτελεί Infini και Αυτόλογη Μεσοθεραπεία.

Το κόστος καθορίζεται ανά συνεδρία χωρίς υποχρέωση προπληρωμής πακέτου και εξαρτάται από την έκταση της περιοχής που θα γίνει η εφαρμογή.

Θεραπεία
Infini Fractional RF Microneedling
Περιγραφή

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
Έως 36 ώρες
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Γενικά, οι θεραπείες που αξιοποιούν την τεχνολογία Microneedling, όπως το INFINI, είναι κατάλληλες για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και είναι ασφαλείς για κάθε τύπο δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε σκούρους φωτότυπους χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης.

Υπάρχουν, βέβαια, περιπτώσεις που αποφεύγουμε τη συγκεκριμένη μέθοδο. Δεν συνίσταται Microneedling σε δέρμα με πληγές, μολύνσεις ή ενεργό έρπητα. Αποφεύγουμε τις περιόδους εγκυμοσύνης και γαλουχίας. Είμαστε προσεκτικοί όταν υπάρχουν δερματικές αλλεργίες π.χ. σε καλλυντικά συστατικά. Ακόμη, εξίσου επιφυλακτικοί είμαστε σε διαβητικούς (πολλές φορές η επούλωση του δέρματος καθυστερεί) και σε ασθενείς που αναφέρουν ότι δημιουργούν χηλοειδή (δύσμορφες υπερτροφικές ουλές).

Λόγω της χρήσης ραδιοσυχνοτήτων η θεραπεία Fractional RF Microneedling θα πρέπει να αποφεύγεται σε ασθενείς με ιστορικό κακοήθειας, σε εγκυμοσύνη και θηλασμό όπως αναφέρθηκε, σε ενεργό νόσημα του συνδετικού ιστού, σε άτομα φέροντα μεταλλικά προθέματα και σε άτομα με βαριά νοσήματα. Απαιτείται προσοχή σε κιρσούς και φλεβίτιδα.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται δερματολογική εκτίμηση από εξειδικευμένο ιατρό και καθορισμός θεραπευτικού πλάνου ανάλογα με τις εκάστοτε ενδείξεις και σύμφωνα με ιατρικό ιστορικό

Δεν απαιτείται κάποια ειδική προετοιμασία πριν την συνεδρία. Μετά την θεραπεία, συστήνεται η εφαρμογή ανανπλαστικής κρέμας στο δέρμα. Επίσης, λόγω του ελεγχόμενου «μικροτραυματισμού» του δέρματος κατά την διάρκεια της θεραπείας, συστήνεται για 2-3 μέρες η αποφυγή δραστηριοτήτων στις οποίες ενέχεται ο κίνδυνος μόλυνσης του δέρματος όπως για παράδειγμα κολύμπι σε θάλασσα ή πισίνα, προπόνηση σε γυμναστήριο κ.ο.κ

Η ειδική αυτή τεχνολογία συμβάλλει σημαντικά σε μειωμένη αίσθηση πόνου κατά τη διάρκεια της εφαρμογής σε συνδυασμό με χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας πριν τη συνεδρία, όπως αναφέρθηκε.

Πολλές φορές μας ρωτάτε αν πρέπει να προτιμήσετε μια θεραπεία Fractional RF Microneeedling ή κάποιο Fractional Laser. Πρόκειται για θεραπείες με παρόμοια λογική μηχανισμού δράσης με στόχο την ανάπλαση του δέρματος μέσω παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Το πλάνο θεραπείας, σε κάθε περίπτωση καθορίζεται από τον θεράποντα ιατρό με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου καθώς και την εποχή εφαρμογής. Για παράδειγμα, τους καλοκαιρινούς μήνες είναι γνωστό ότι αποφεύγεται η εφαρμογή των λέιζερ γεγονός που καθιστά το INFINI Fractional RF Microneedling ιδανική επιλογή για την εποχή αυτή.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

infini Fractional RF Microneedling

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Το INFINI μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοθεραπεία ή να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία όπως και ενέσιμη θεραπεία, στο ενδεδειγμένο πλάνο ανάπλασης προσώπου που καταρτίζεται κατά την εξατομικευμένη ενημέρωση από ιατρό. Πολύ συχνά χρησιμοποιούμενος και άκρως αποτελεσματικός συνδυασμός – όσον αφορά την ανάπλαση του δέρματος, αποτελεί Infini και Αυτόλογη Μεσοθεραπεία.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top