Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

ND Yag Laser

LASERTOUCH
Αρχική > > ND Yag Laser

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Αναδόμηση κολλαγόνου χάρις την απορρόφηση του Nd Yag από το νερό της επιδερμίδας

Ασφαλής εφαρμογή και σε σκουρόχρωμα δέρματα

Εφαρμογή μόνο από εξειδικευμένο ιατρό

Αντιμετωπίζει ρυτίδες & μελαγχρωματικές βλάβες

Μηδαμινή αποθεραπεία

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το ND Yag laser

Το ND Yag laser είναι ένα συγκεκριμένο είδος laser που εκπέμπει ακτίνα υψηλής έντασης φωτός στα 1064 nm και έχει έγκριση εφαρμογής από τον FDA (Αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων). Το μεγαλύτερο μήκος κύματος που διαθέτει σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους τύπους laser, μας επιτρέπει να μεταφέρουμε θερμική ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και συγκεκριμένα στο χόριο. Για αυτόν το λόγο, χρησιμοποιείται ευρέως τα τελευταία χρόνια. 

ND Yag Laser

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Το Nd Yag χρησιμοποιείται στον τομέα της ιατρικής αισθητικής και δερματολογίας με τις εξής ενδείξεις:

  • Αποτρίχωση για όλους τους φωτότυπους δέρματος κατά  Fitzpatrick (ακόμα και πιο σκούρα δέρματα)
  • Αγγειακές βλάβες προσώπου
  • Αγγειακές βλάβες κάτω άκρων (ευρυαγγείες μέχρι 3mm)
  • Ρυτίδες προσώπου
  • Σύσφιξη προσώπου 
  • Μελαγχρωματικές βλάβες (πανάδες- κηλίδες)

Στην αποτρίχωση χρησιμοποιείται κυρίως σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες όπου το alexandrite laser δεν μπορεί να εφαρμοστεί, καθώς το μεγαλύτερο μήκος κύματος μας επιτρέπει να διαπεράσουμε το στρώμα μελανίνης. Στη συχνότητα αυτή η μελανίνη απορροφά ενέργεια, αλλά αισθητά χαμηλότερα σε σχέση με άλλα laser που εκπέμπουν σε μικρότερο μήκος κύματος. Έχει μικρότερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με τον alexandrite στην αποτρίχωση και για αυτόν τον λόγο το εφαρμόζουμε μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η αποτρίχωση με alexandrite laser δεν μπορεί να γίνει.

Στη συγκεκριμένη συχνότητα εκπομπής της ακτινοβολίας το laser έχει πολύ καλή αποτελεσματικότητα στις ευρυαγγείες και τα αιμαγγειώματα. Με την εφαρμογή laser, ανεβαίνει η θερμοκρασία τοπικά στα αγγεία και με τον τρόπο αυτό σταματάει η κυκλοφορία μέσα στα αγγεία, κατα συνέπεια το αγγείο κλείνει και απορροφάται απ’ τον οργανισμό.

Επίσης, λόγω του μεγάλου μήκους κύματος, επειδή η ενέργεια διαπερνά την επιδερμίδα φτάνοντας στο χόριο, το Nd Yag laser φτάνει στο στρώμα των ινοβλαστών με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την υφή της επιδερμίδας, τις λεπτές ρυτίδες ενώ παράλληλα προκαλεί σύσφιξη σε όλο το πρόσωπο συνολικά. Το Nd Yag laser θεωρείται ένα εξειδικευμένο μη επεμβατικό laser αντιγήρανσης. Επίσης, το laser δρα και στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας καθώς κλείνει τους διεσταλμένους πόρους, αποχρωματίζει τις κηλίδες, τις πανάδες, και επαναφέρει έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε όλο το πρόσωπο.

Ταυτόχρονα έχουν παρατηρηθεί πολύ καλά αποτελέσματα και σε ενεργό ακμή.

Η θεραπεία ανάλογα με την ένδειξη διαρκεί από 20 έως 60 λεπτά. Δεν απαιτείται αναισθητική κρέμα πριν την εφαρμογή laser.

Αμέσως μετά την εφαρμογή του laser, παρατηρείται ένας ήπιος ερεθισμός στην υπό θεραπεία περιοχή, ο οποίος υποχωρεί από λίγες ώρες έως και 2 μέρες μετά, σε σπάνιες περιπτώσεις. Βέβαια, μεγάλη προσοχή πρέπει να δίνεται στην αντιηλιακή προστασία της υπό θεραπεία περιοχής, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Θεραπεία
ND Yag Laser
Περιγραφή

Μεγάλου μήκους κύματος laser , με στόχο την αποτρίχωση,την ανάπλαση και τη σύσφιξη επιδερμίδας. Επίσης, αποτελεσματικό σε αγγειακές βλαβες προσώπου και κάτω άκρων.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η θεραπεία δεν πονάει, το μόνο που μπορεί να αισθανθεί κάποιος την ώρα της εφαρμογής είναι ένα ήπιο αίσθημα καύσου το οποίο είναι στιγμιαίο και υποχωρεί αμέσως μετά τη θεραπεία.

Ο αριθμός συνεδρίων διαφέρει ανάλογα με την ένδειξη. Συνήθως, απαιτούνται 2-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 30 ημερών ανάμεσα στις θεραπείες.

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αντενδείξεις για την θεραπεία. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγεται σε άτομα που λαμβάνουν θεραπεία με ρετινοειδή φάρμακα συστηματικά, άτομα που λαμβάνουν φωτοευαισθητοποιά φαρμακα (τετρακυκλίνες, χημειοθεραπευτικά φάρμακα κ.ά) καθώς και σε άτομα με ιστορικό φωτοευαισθησίας και αυτοάνοσα δερματολογικά νοσήματα.

Το κόστος εκτιμάται από τον ιατρό σε συμβουλευτικό και εξαρτάται από το προτεινόμενο θεραπευτικό πλάνο.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top