Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

VBeam Laser

LASERTOUCH

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Ένα από τα καλύτερα pulsed-dye laser παγκοσμίως

γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία

απόλυτη ένδειξη για αγγειακές και ερυθρές βλάβες δέρματος

ασφαλής εφαρμογή σε παιδιά

laser τελευταίας γενιάς

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το Vbeam laser και πώς λειτουργεί

Πρόκειται για παλμικό laser χρωστικής (Pulsed dye laser) της Candela με μήκος κύματος εκπομπής στα 595nm. Απορροφάται από την αιμοσφαιρίνη- την πρωτεΐνη που προσδίδει το κόκκινο χρώμα στο αίμα και προκαλεί επιλεκτική θερµική καταστροφή στα αιµοφόρα αγγεία του δέρµατος ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί την απορρόφηση από τη µελανίνη της επιδερµίδας το οποίο σημαίνει ότι είναι απόλυτα ασφαλές και δεν βλάπτει τους παρακείμενους ιστούς.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Πρόκειται για απόλυτα ενδεδειγμένη μέθοδο αντιμετώπισης αγγειακών και γενικότερα ερυθρών βλαβών του δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου και του σώματος. Μερικές από τις βλάβες που αντιμετωπίζονται με το συγκεκριμένο λέιζερ είναι οι εξής:
Ευρυαγγείες προσώπου και κάτω άκρων (κόκκινα και μπλε αγγεία διαμέτρου έως 1.5 mm)
Rosacea
Κερασοειδή και αραχνοειδή αιμαγγειώματα
Port wine stains (PWS)
Ραγάδες όταν είναι στο αρχικό στάδιο με κόκκινο -ροζ χρώμα
Υπερτροφικές, Υποτροφικές ουλές & Ουλές ακμής
Εγκαυματικές ουλές
Χηλοειδή & Ακτινική κερατίνωση
Ενεργός Ακμή
Μυρμηγκιές
Ποικιλοδερμία CIVATTE

Οι θεραπείες με το V-Beam Laser διαρκούν συνήθως 10-45 λεπτά, ο χρόνος εξαρτάται από την έκταση της περιοχής και δεν απαιτείται η χρήση τοπικής αναισθησίας για την εφαρμογή της θεραπείας.
Η θεραπεία περιλαμβάνει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης – προστασίας της επιδερμίδας (ψυκτικό υγρό) το οποίο ψύχει την περιοχή θεραπείας λίγο πριν πέσει η δέσμη του laser, μέσω εκπομπής αέριου σπρέι. Με αυτόν τον τρόπο, η θεραπεία γίνεται σχεδόν ανώδυνη. Η πλειονότητα νιώθει ένα ελαφρύ αίσθημα καύσου, («τσούξιμο») απόλυτα ανεκτό κατά γενική ομολογία.
Οι περισσότεροι χρειάζονται 1-3 συνεδρίες για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Port-wine stains, αιμαγγειώματα και ροδόχρου νόσος χρειάζονται, συνήθως, μεγαλύτερο αριθμό θεραπειών. Η βελτίωση της εμφάνισης κόκκινων ουλών, υπερτροφικών ουλών ή χηλοειδών μπορεί να απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό επισκέψεων. Η επανάληψη των συνεδριών γίνεται ανά 30-45 ημέρες.

Η θεραπεία με το Vbeam Laser εφαρμόζεται με ασφάλεια χειμώνα, φθινόπωρο και άνοιξη. Συστήνεται η εφαρμογή του Vbeam laser να αποφεύγεται τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως συμβαίνει, και με όλα τα άλλα είδη λέιζερ.

Πριν και κατά τη διάρκεια της θεραπείας αποφύγετε την έντονη ηλιακή έκθεση ενώ κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντηλιακής προστασίας. Η πιο συνηθισμένη δερματική αντίδραση μετά την θεραπεία είναι το πορφυρικό εξάνθημα (μελανιά). Εάν αυτό συμβεί, είναι πιο έντονο τις πρώτες δύο ημέρες και κατόπιν εξαφανίζεται σε διάστημα 3-10 ημερών. Η περιοχή μπορεί να καλυφθεί με make up και αντιμετωπίζεται με τοπική αγωγή. Το αποτέλεσμα εκτιμάται μετά τις 15 -20 ημέρες οπότε και αποφασίζεται η επανάληψη ή μη επόμενης συνεδρίας. Το αποτέλεσμα που επέρχεται είναι μόνιμο για τις ήδη υπάρχουσες βλάβες που θεραπεύονται αλλά θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας και τις περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει ατομική προδιάθεση (όπως στην περίπτωση ευρυαγγειών, rosacea & ακμής) στις οποίες είναι πιθανή η εμφάνιση νέων βλαβών.

Ανάλογα με την εκάστοτε ένδειξη υπάρχουν πολλές θεραπείες οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με το Vbeam λειζερ όπως αυτό καθορίζεται από το συμβουλευτικό ραντεβού με εξειδικευμένο ιατρό.
Συχνά χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με:
Discovery Pico laser και Mosaic Fractional laser
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία
INFINI Fractional RF Microneedling
Dermapen 4
Χημικά peelings
Smooth Beam Laser

Η τιμή καθορίζεται βάσει της ένδειξης, όπως επίσης και της έκτασης της υπό θεραπείας περιοχής του σώματος.

Θεραπεία
VBeam Laser
Περιγραφή

Pulsed dye laser για την οριστική αντιμετώπιση αγγειακών και γενικότερα ερυθρών βλαβών του δέρματος

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Χειμώνας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Συστήνεται η αποφυγή εφαρμογής του Vbeam Laser σε περίπτωση εγκυμοσύνης και θηλασμού καθώς επίσης σε περίπτωση ενεργού δερματικής λοίμωξης (για παράδειγμα ερπητική λοίμωξη) στην υπό θεραπεία περιοχή. Επίσης, αντένδειξη αποτελεί η προηγούμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία καθώς επίσης και το μαυρισμένο δέρμα από φυσικές ή τεχνητές πηγές (σολάριουμ). Σε κάθε περίπτωση προηγείται ενημέρωση, κλινική εκτίμηση και λήψη ιστορικού από εξειδικευμένο ιατρό ώστε να κατευθυνθεί καταλλήλως κάθε περιστατικό.

Ναι, το Vbeam laser μπορεί να εφαρμοστεί σε αγγειακές βλάβες στα παιδιά από πλήρως καταρτισμένο ιατρό, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας και παρουσία του γονέα.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

VBeam Laser

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Ανάλογα με την εκάστοτε ένδειξη υπάρχουν πολλές θεραπείες οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με το Vbeam λειζερ όπως αυτό καθορίζεται από το συμβουλευτικό ραντεβού με εξειδικευμένο ιατρό.

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Microneedling με Dermapen 4

Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών.

Discovery Pico Laser

Αποχρωματισμός τατουάζ, αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών, ανάπλαση δέρματος, αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων με την χρήση της τεχνολογίας picosecond και του φωτοκουστικού φαινομένου, καθώς και της τεχνολογίας fractional, σε λίγες συνεδρίες.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Χημικά Peelings Νέας Γενιάς

Χημικές ουσίες όπως AHAs, BHAs, καυστικοί και ενυδατικοί παράγοντες εφαρμόζονται στο δέρμα και προκαλούν στοχευμένη απολέπιση μικρού ή μεσαίου βάθους για τον αποχρωματισμό πανάδων και κηλίδων, την ρύθμιση της ακμής, την απάλυνση των λεπτών γραμμών & την γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Smooth Beam Laser

Αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top