logo
 • Ώρες Λειτουργίας
  9:00 – 22:00
 • Σάββατο
  9:00 – 16:00

Η προσφορά του μήνα τώρα στη
ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η προσφορά του μήνα της Laser Touch, αφορά τη
Μεταμόσχευση Μαλλιών. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε σε αυτήν τη σελίδα και θα έχετε

ΕΚΠΤΩΣΗ -35%

Ρωτήστε μας!

Κλείστε τώρα ένα συμβουλευτικό ραντεβού με τον Δρ. Βάλβη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
ΕΚΠΤΩΣΗ 35%Ρωτήστε μας!


Φωτογραφίες Μεταμόσχευσης Μαλλιών πριν -μετά

Από τον διακεκριμένο πλαστικό χειρουργό Δρ. Παντελή Βάλβη

Ο Δρ. Παντελής Βάλβης απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που σας απασχολούν (video)

Μπορούν όλοι να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών; Είναι κατάλληλη και για άντρες και για γυναίκες; Σε ποιες περιπτώσεις αντεδείκνυται; Ποια είναι τα ποσοστά επιτυχίας και ποια μέθοδος εξασφαλίζει πολύ υψηλά ποσοστά; Ποια μέθοδο πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία γιατί συνιστά απάτη; Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο; Αυτά και πολλά άλλα, αναλύει ο Δρ. Παντελής Βάλβης στο video που ακολουθεί…!

 • Εκπληκτική Επιτυχία

  Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, υψηλής ποιότητας & αισθητικής. Πυκνή τριχοφυΐα με ρυθμό & κατεύθυνση αναγέννησης όπως τα υπόλοιπα.

 • Ιατρική ομάδα με Υψηλή Επιστημονική Κατάρτιση

  Αποτελείται από εξειδικευμένους στην Μεταμόσχευση Μαλλιών ιατρούς ειδικότητας Πλαστικής Χειρουργικής, Αναισθησιολόγους & ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Πόσο κοστίζει η Μεταμόσχευση Μαλλιών και από τι εξαρτάται;

Το κόστος καθορίζεται από τη μέθοδο Μεταμόσχευσης Μαλλιών που θα χρησιμοποιηθεί και το επίπεδο αλωπεκίας και κυμαίνεται από 1.000€ έως 4.000€ και μπορεί να οριστεί με ακρίβεια μετά από ραντεβού με τον Δρ. Παντελή Βάλβη.

Πόσες τρίχες μπορούν να μεταφερθούν σε μια συνεδρία;

Το αποτέλεσμα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών αποτιμάται σε τριχοθυλάκια και όχι σε τρίχες καθώς τα τριχοθυλάκια μπορεί να είναι μονότριχα, δίτριχα, τρίτριχα ή τετράτριχα. Ο τελικός αριθμός των τριχοθυλακίων που θα μεταφερθούν καθορίζεται από την «ποιότητα» της δότριας περιοχής (πυκνότητα τριχοφυΐας) και την επιλεγμένη μέθοδο Μεταμόσχευσης.  Ανά συνεδρία μπορούν να μεταφερθούν έως και 3000 τριχικά θυλάκια, το οποίο μεταφράζεται σε περίπου 9000 τρίχες.

Πόσες εφαρμογές απαιτούνται & από ποιους παράγοντες εξαρτάται;

Οι εφαρμογές που απαιτούνται είναι 1 ή 2. Η επανάληψη της διαδικασίας εξαρτάται από το στάδιο αλωπεκίας άρα & την έκταση της λήπτριας περιοχής και τη Μέθοδο Μεταμόσχευσης που θα εφαρμοστεί. Εφόσον η μέθοδος που έχει επιλεγεί ως βέλτιστη είναι η FUE, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί ακόμη την επόμενη ημέρα, ενώ αν είναι η STRIP, η διαδικασία επαναλαμβάνεται σε 1 έτος.

Ποιοι πραγματοποιούν τη Μεταμόσχευση Μαλλιών;

Η Μεταμόσχευση μαλλιών οφείλει να εκτελείται από Πλαστικό Χειρουργό, καθότι αποτελεί τον αποκλειστικά εκπαιδευμένο για τη τέτοιου είδους επέμβαση.

Στη Laser Touch, η Μεταμόσχευση Μαλλιών πραγματοποιείται από τον εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό Βάλβη Παντελή και την ιατρική του ομάδα, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από ιατρούς ειδικότητας Πλαστικής Χειρουργικής, Αναισθησιολόγους & ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Ο Πλαστικός Χειρουργός Βάλβης Παντελής είναι αυτός που τοποθετεί ακόμη και το τελευταίο τριχοθυλάκιο για καλύτερο φυσικό αποτέλεσμα.

Κλείστε τώρα ένα συμβουλευτικό ραντεβού
με τον Δρ. Βάλβη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ποιες μέθοδοι Μεταμόσχευσης Μαλλιών υπάρχουν και ποια είναι τα οφέλη;

Υπάρχουν τρεις Μέθοδοι Μεταμόσχευσης Μαλλιών: Η Strip γνωστή και ως FUT, η Micro-Mini Strip & η FUE. Σε αρκετές περιπτώσεις, μπορεί να εφαρμοστεί η FUT συνδυαστικά με Micro-strip ενώ η διαφορά των μεθόδων έγκειται στο διαφορετικό τρόπο λήψης των τριχοθυλακίων.

Micro-Mini Strip |

Λόγω έλλειψης ελαστικότητας της δότριας περιοχής ή σε περιπτώσεις πολύ μικρής δότριας περιοχής, εφαρμόζεται η μέθοδος Micro-Mini Strip. Το μέγεθος των τεμαχιδίων που λαμβάνουμε με τη μέθοδο αυτή δεν ξεπερνά τα 2,5 με 3 cm. Ο τρόπος λήψης των τριχοθυλακίων καθώς και η ανάπτυξη των νέων μαλλιών είναι ίδια με τη Strip.

FUE (Follicular Unit Extraction) |

Σε αυτή τη μέθοδο κάθε τριχοθυλάκιο λαμβάνεται μεμονωμένα, και διάσπαρτα από διαφορετικές περιοχές του τριχωτού της κεφαλής.

Strip (Follicular Unit Transplantation) |

Η λήψη των τριχοθυλακίων γίνεται από το πίσω και πλάγιο τμήμα της κεφαλής μέσω διαχωρισμού συνεχούς ιστού πλήρους τριχοθυλακίων. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης πραγματοποιείται μαζική εξαγωγή τριχοθυλακών από τη ζώνη σταθερής τριχοφυΐας και μετεμφύτευση αυτών στη λήπτρια περιοχή της αραίωσης. Η μέθοδος Strip μιμείται τον φυσικό τρόπο έκφυσης των μαλλιών, καθώς τα μαλλιά εκφύονται σε σύνολα 1-4 τριχών.

Κάθε μια από τις παραπάνω μεθόδους εμφανίζει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ωστόσο, κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη, γι’ αυτό και η καταλληλότερη μέθοδος για τον ενδιαφερόμενο επιλέγεται έπειτα από συμβουλευτικό ραντεβού με τον Πλαστικό Χειρουργό και την ιατρική ομάδα του.

Τι πρέπει να γνωρίζω για την επέμβαση της Μεταμόσχευσης Μαλλιών;

 • Κατά τη διάρκεια της επέμβασης εφαρμόζεται τοπική αναισθησία ή συνδυασμός της με μέθη στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος το επιθυμεί.
 • Η επέμβαση διαρκεί από 1,5 έως 8 ώρες σε προχωρημένα στάδια και αναλόγως της τεχνικής.
 • Έχοντας εξασφαλίσει ότι η διαδικασία της Μεταμόσχευση Μαλλιών γίνεται σωστά, το επίπεδο πόνου είναι ελάχιστο έως μηδαμινό.
 • Η επέμβαση δεν έχει καθόλου χρόνο αποθεραπείας, ο ενδιαφερόμενος μπορεί υπό προϋποθέσεις, -όπως το να μην κάνει πολύ βαριά σωματική άσκηση ή εργασία, να επιστρέψει ακόμη και την επόμενη ημέρα στις δραστηριότητες του.
 • Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αντενδείξεις  για να προχωρήσει κάποιος σε Μεταμόσχευση Μαλλιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτοάνοσων νοσημάτων, ανάλογα με τη σοβαρότητα τους και έπειτα από συνεννόηση με τον ιατρό, μπορεί να αποτελέσουν αποτρεπτικό παράγοντα. Περιορισμός δεν υπάρχει και στην περίπτωση του Διαβήτη, εφόσον είναι ρυθμισμένος.
 • Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός.
 • Δε συστήνεται φαρμακευτική αγωγή πριν ή μετά την επέμβαση, με εξαίρεση τη χορήγηση αντιβίωσης στο πλαίσιο πρωτοκόλλου.
 • Δε μπορούν να εμφυτευθούν τριχοθυλάκια από άλλο άτομο.
 • Ο ενδιαφερόμενος είναι πλήρως λειτουργικός αμέσως μετά την επέμβαση, ώστε να φύγει μόνος του.

Μεταμόσχευση Μαλλιών σε γυναίκες για μόνιμα αποτελέσματα

Μία ιατρική λύση για το 30-40% των γυναικών

Αν και αποτελεί την πλέον δημοφιλή επέμβαση στους άνδρες, η Μεταμόσχευση Μαλλιών, αποτελεί μοναδική ιατρική λύση για τη γυναικεία αραίωση του τριχωτού της κεφαλής. Σήμερα, περίπου το 30-40% του γυναικείου πληθυσμού αντιμετωπίζει το πρόβλημα της τριχόπτωσης με πολλαπλά αίτια, συμπεριλαμβανομένων των ορμονικών και των διατροφικών διαταραχών.

Οφέλη Μεταμόσχευσης Μαλλιών

 •  Το αποτέλεσμα, όπως και στους άνδρες, είναι μόνιμο & οριστικό.
 • Η επέμβαση δεν προϋποθέτει κούρεμα των μαλλιών στην περιοχή, συνεπώς η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.
 • Η αποκατάσταση είναι άμεση & η μετεγχειρητική ουλή είναι σχεδόν «αόρατη» στο γυμνό μάτι.
 • Το αποτέλεσμα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών είναι απόλυτα φυσικό, υψηλής ποιότητας & αισθητικής. Η πυκνότητα τοποθέτησης των τριχοθυλακίων και η φορά της τρίχας είναι δυο βασικοί παράγοντες που το καθορίζουν.
 • Η νέα τριχοφυΐα που προκύπτει, είναι αντίστοιχη της φυσικής, συνεπώς η ενδιαφερόμενη είναι σε θέση να μεταχειριστεί τα «νέα» της μαλλιά όπως παλαιότερα, χωρίς να αποκλείει τις υπηρεσίες κομμωτηρίου, όπως η βαφή μαλλιών.