Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

3 Facts for Summer Treatments

3 Facts for Summer Treatments
summer-treatments-facts

Τι πρέπει να γνωρίζω για τις θεραπείες που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού;

  • Πολλές εφαρμογές για ραγάδες, ακμή και ουλές ακμής είναι πλέον επιτρεπτές με εναλλακτικές θεραπείες ενίσχυσης ή διατήρησης του αποτελέσματος των χειμερινών συνεδριών σας (Radiofrequency, RF Microneedling, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με Dermapen4, Mesotherapy, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με dermaroller, Threads).
  • Όλα τα laser είναι ασφαλή ακόμη και σε περιόδους υψηλής ηλιοφάνειας εφόσον δεν έχει γίνει συστηματική έκθεση στον ήλιο και συνακόλουθη παραγωγή μελανίνης (μαύρισμα). Εφαρμογές laser όπως αποτρίχωση, αποχρωματισμός τατουάζ, ευρυαγγείες, αιμαγγειώματα, κόκκινες ραγάδες, πανάδες κτλ μετά από ιατρική εκτίμηση είναι εφικτές και απαιτούν την συμμόρφωση των ενδιαφερομένων σε ανάλογες οδηγίες αντηλιακής κάλυψης ή ακόμα και αποφυγής για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα μεταθεραπευτικά.
  • Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού όλες οι θεραπείες σώματος είναι επιτρεπτές, δεν επιβάλουν καμία ιδιαίτερη προστασία από τον ήλιο είτε πριν είτε μετά την εφαρμογή τους. Έτσι θεραπείες με EBDs (Energy based devices) – μηχανήματα που εφαρμόζουν διαφόρων ειδών ενέργειες  για μείωση της κυτταρίτιδας, αύξηση της ελαστικότητας και τονικότητας του δέρματος (σύσφιξη), ή ακόμα και μείωση τοπικού πάχους αλλά και ενέσιμες θεραπείες για όλες τις προηγούμενες ενδείξεις.

Ιατρική Επιμέλεια Κειμένου:

Αθηνά Ευαγγελοδήμου

Μοιράσου:

Σχετικά Άρθρα

Αγαπάμε 
Προστατεύουμε 
Φροντίζουμε 
το δέρμα μας.

Και αυτό μας το ανταποδίδει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top