Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Winter Laser Treatments

Winter Laser Treatments
winter-laser-treatments

Θεραπείες που συστήνεται να γίνονται κατά τους χειμερινούς μήνες

Oι χαμηλές θερμοκρασίες & ο μειωμένος δείκτης UV των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών αποτελούν τις καλύτερες συνθήκες προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Ο κυρίαρχος λόγος είναι ότι το δέρμα μας είναι πιο ανοιχτόχρωμο, γεγονός που ανέρχεται πρακτικά στο πόσο εύκολα το laser διεισδύει στο δέρμα, βοηθώντας έτσι την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής. Ενώ, ο ανοιχτός χρωματικός τόνος συνεισφέρει στην αποτελεσματικότητα των διαδικασιών, παράλληλα καθιστά το δέρμα πιο ευάλωτο στις επιβλαβείς ακτίνες UV, οι οποίες πολλές φορές ευθύνονται για τις ίδιες βλάβες που προσπαθούμε να επιδιορθώσουμε. Η “πεσμένη” δύναμη της ηλιακής ακτινοβολίας κατά τη διάρκεια του χειμώνα αποτελεί απαραίτητη συνθήκη στην όλη διαδικασία. Στις ιδανικές laser εφαρμογές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συμπεριλαμβάνονται οι:

Laser Αποτρίχωση

Διεκδικείτε το μόνιμο και σχεδόν πλήρες αποτέλεσμά της μέχρι το καλοκαίρι εφόσον ξεκινήσετε στη διάρκεια του χειμώνα. Κατά κανόνα με τα νεότερα laser απαιτούνται 4-6 συνεδρίες γι’αυτό, δηλαδή όσο το χειμερινό διάστημα.

H  τεχνολογία της laser αποτρίχωσης βασίζεται ευρέως στη σχετική απόχρωση του δέρματος και της τριχοφυΐας, οπότε η εφαρμογή σε πιο ανοιχτόχρωμο και ομοιόχρωμο (χωρίς «γραμμές μαυρίσματος») δέρμα σημαίνει καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα. Το laser Αλεξανδρίτη στοχεύει στη μελανίνη και συνεπώς η περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας διαθέτουμε την ελάχιστη δυνατή στην επιδερμίδα, κάνει τη θεραπεία ευκολότερη, ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη.

Ανάπλαση & Λοιπές εφαρμογές μη επεμβατικών & επεμβατικών Fractional Laser

Αποτελούν laser πολλαπλών εφαρμογών στα πεδία ανάπλασης/νεοκολλαγένεσης, εξομάλυνσης του χρωματικού τόνου και της υφής του δέρματος, καθώς και καταπολέμησης της λεπτής ρυτίδωσης και φωτογήρανσης. Ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους αυτών των laser είναι η ανάπτυξη νέων, υγιέστερων κυττάρων. Τα Fractional laser (Mosaic Fractional Laser & Discovery Pico Laser)  διευκολύνουν την «ανακύκλωση» των κυττάρων, πράγμα που προσωρινά μπορεί να αυξήσει την ευθραυστότητα αυτών των στοιχείων, και τα εύθραυστα αυτά νέα κύτταρα χρειάζονται προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV προκειμένου να προληφθεί οποιαδήποτε διαδικασία φθοράς τους.

Ο στόχος αυτός είναι πολύ ευκολότερο να εκπληρωθεί το χειμώνα, οπότε και είναι περιορισμένη η δύναμη της υπεριώδους ακτινοβολίας, ενώ επίσης παραμένουμε περισσότερο περιορισμένοι σε εσωτερικούς χώρους ή/και καλυμμένοι με επαρκή ένδυση. Επίσης, η έκθεση του δέρματος σε αυξημένες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της περιόδου αποθεραπείας, μπορεί να ενισχύσει ανά περίπτωση το ανεπιθύμητο οίδημα.

Ευρυαγγείες, λοιπές αγγειακές βλάβες και μελαγχρωματικές βλάβες

Αναπόσπαστο κομμάτι των «χειμερινών» θεραπειών είναι εκείνες που απευθύνονται σε μελαγχρωστικές υπερχρώσεις του δέρματος (σκούρες κηλίδες, πανάδες, φακίδες, μέλασμα, μεταφλεγμονώδης μελάγχρωση κ.ά.), καθώς και σε εντοπισμένη ή διάχυτη εξέρυθρη χρώση (ευρυαγγείες προσώπου/σώματος, αιμαγγειώματα όλων των τύπων, rosacea κ.ά.).

Τυπικά για την πληθώρα αυτών των στόχων απαιτούνται έως 3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 5-6 εβδομάδων, δηλαδή ακριβώς όσο το χειμερινό διάστημα.

Οι συνεδρίες γίνονται σε όλες τις περιπτώσεις χειμώνα διότι μεταθεραπευτικά το δέρμα είναι πιο ευάλωτο στο ηλιακό φως, το οποίο ακριβώς πολλές φορές διευκολύνει τη δημιουργία των μελαγχρωστικών βλαβών, ενώ η εφαρμογή του Vbeam Laser στα αγγειακά στοιχεία δεν αφορά τους πιο σκουρόχρωμους φωτοτύπους δέρματος.

Αφαίρεση τατουάζ

Οι συνεδρίες αποχρωματισμού tattoo είναι και αυτές προτιμότερο να διεξάγονται χειμώνα προκειμένου να μην περιοριζόμαστε τους καλοκαιρινούς μήνες, εάν κάποιος λάβει υπ’ όψιν του ότι μετά την συνεδρία του Discovery Pico Laser δεν επιτρέπεται η έκθεση της περιοχής στον ήλιο, καθώς και την αυξημένη επαναληψιμότητα που απαιτείται στις συνεδρίες.

Θεραπείες που γίνονται καλοκαίρι αλλά είναι προτιμότερο να τις ξεκινήσουμε χειμώνα

H έκθεσή μας σε υπερβολική θερμότητα σε εσωτερικούς χώρους ή ο κρύος αέρας του χειμώνα κάνουν το δέρμα μας πιο θαμπό, συνεπώς συνεδρίες Αυτόλογης ή Ετερόλογης Μεσοθεραπείας με αντίστοιχες ευεργετικές ουσίες (αυξητικοί παράγοντες, vit. C, vit.E, Hyaluronic Acid) ανανεώνουν το δέρμα, επαναφέροντας τη φυσική του λάμψη την περίοδο που το έχουμε περισσότερο ανάγκη.

Η χειμερινή ένδυση και ελάχιστη έκθεση των αντίστοιχων περιοχών κατά τη διάρκεια του χειμώνα μας επιτρέπει να καλύπτουμε εύκολα τον όποιο παροδικό ερεθισμό ή μικροαιματώματα που προκύπτουν από τις εφαρμογές λείανσης του σώματος.

Προγραμματίστε μια συμβουλευτική ενημέρωση από ιατρό, καλώντας στο  210 72 94 440 ή στείλτε μας email στο info@lasertouch.

 

Ιατρική επιμέλεια κειμένου: Θεοφιλογιαννάκου Γιώτα

Μοιράσου:

Σχετικά Άρθρα

Αγαπάμε 
Προστατεύουμε 
Φροντίζουμε 
το δέρμα μας.

Και αυτό μας το ανταποδίδει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top