Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

F.A.Q.

LASERTOUCH

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην online φόρμα που θα βρείτε στο site μας και θα σας καλέσει άμεσα φυσικός εκπρόσωπος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην online φόρμα που θα βρείτε στο site μας (https://www.lasertouch.gr) και θα σας καλέσει άμεσα φυσικός εκπρόσωπος.

  1. Τηλεφωνικώς
  2. Mail
  3. Social Media

Ναι, παρέχουμε δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην online φόρμα που θα βρείτε στο site μας (https://www.lasertouch.gr) και θα σας καλέσει άμεσα φυσικός εκπρόσωπος.

Έμπειροι πλαστικοί χειρουργοί, δερματολόγοι και ιατροί άλλων ειδικοτήτων συνθέτουν την ιατρική μας ομάδα, ενώ αισθητικοί και νοσηλευτές συμβάλλουν στην άρτια προσέγγιση και διεξαγωγή των θεραπειών.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην online φόρμα που θα βρείτε στο site μας (https://www.lasertouch.gr) και θα σας καλέσει άμεσα φυσικός εκπρόσωπος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην online φόρμα που θα βρείτε στο site μας (https://www.lasertouch.gr) και θα σας καλέσει άμεσα φυσικός εκπρόσωπος

  1. Μετρητά
  2. Τραπεζική Κατάθεση
  3. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (υπάρχει και δυνατότητα δόσεων)

Υπάρχει κάλυψη ιατρικής κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας. Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην online φόρμα που θα βρείτε στο site μας (https://www.lasertouch.gr) και θα σας καλέσει άμεσα φυσικός εκπρόσωπος

Υπάρχουν θεραπείες για όλους τους τύπους δέρματος και ηλικίες. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην online φόρμα που θα βρείτε στο site μας (https://www.lasertouch.gr) και θα σας καλέσει άμεσα φυσικός εκπρόσωπος.

Με την Gift Card της LaserTouch o παραλήπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πάνω απο 80 θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής. Συμπληρώστε τη φόρμα (https://www.lasertouch.gr/laser-touch-gift-card/) και θα ενημερωθεί αμέσως με ένα SMS για το δώρο του.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top