Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Λιπογλυπτική Προσώπου & Σώματος

LASERTOUCH
Αρχική > > Λιπογλυπτική Προσώπου & Σώματος

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Εσείς επιλέγετε την κατανομή του λίπους στο σώμα σας.

Η θεραπεία διαρκεί μόλις 1 ώρα

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Γίνεται με τοπική αναισθησία

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο με τη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Που αναφέρεται ο όρος Λιπογλυπτική; Τι διαφορά έχει με τη Λιποαναρρόφηση;

Η Λιπογλυπτική αποτελεί μια πιο επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης του τοπικού πάχους σε σχέση με λιγότερο επεμβατικές μεθόδους, όπως είναι η Κρυολιπόλυση και η θεραπεία Intra Lipotherapy. Πρόκειται ουσιαστικά για τοπική αναίμακτη λιποαναρρόφηση, κατά την οποία γίνεται εξαγωγή λίπους από σημεία που δεν ανταποκρίνονται σε γυμναστική & διατροφή όπως είναι τα πλαϊνά της μέσης και η περιοχής της κοιλιάς. Σε αντίθεση με την χειρουργική επέμβαση της Λιποαναρρόφησης, η οποία απαιτεί γενική αναισθησία ή μέθη, η Λιπογλυπτική πραγματοποιείται μόνο με τοπική αναισθησία. Καθώς, η ποσότητα του αναισθητικού που μπορεί να εφαρμοστεί σε μια συνεδρία Λιπογλυπτικής είναι περιορισμένη, η περιοχή προς θεραπεία μπορεί να είναι μόνο μια, ή δυο αν αναφερόμαστε σε μικρές σε έκταση ανατομικές περιοχές, όπως είναι το διπλοσάγονο (προγούλι) και η κοιλιά.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Αν ο ενδιαφερόμενος το επιθυμεί, το λίπος που εξάγεται από την προβληματική περιοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία είτε ως θεραπεία αντιγήρανσης στο πρόσωπο (Θεραπεία Αυτόλογων Βλαστοκυττάρων) είτε ως διορθωτικό μέσο αναπλήρωσης όγκου σε άλλες περιοχές του σώματος.

Η Λιπογλυπτική αφορά σωματότυπους με τοπικές λιποαποθήκες που αντιστέκονται σε δίαιτα και άσκηση. Δεν αποτελεί λύση απώλειας βάρους, συνολικά. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή με περίσσεια λίπους, όπως τα γόνατα, οι μηροί, οι γλουτοί, τα πλαϊνά μέσης, η κοιλιά, το διπλοσάγονο, οι βραχίονες (μπράτσα) κ.ο.κ

Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε περίπου 1 ώρα. Αφού προηγηθεί η εφαρμογή αναισθητικού στις υπό θεραπεία περιοχές, γίνεται η εξαγωγή του λίπους με τη βοήθεια ειδικής κάνουλας. Η όλη διαδικασία λαμβάνει χώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μικροχειρουργικών επεμβάσεων της Laser Touch.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με μια μόνο συνεδρία. Αρχίζει να γίνεται ορατό με το πέρας του πρώτου μήνα, οπότε και υποχωρεί το οίδημα στην περιοχή που έχει προηγηθεί θεραπεία, ενώ μεγιστοποιείται σε διάστημα 6 μηνών.

Από την επόμενη κιόλας ημέρα μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς περιορισμούς. Εξαίρεση αποτελούν ορισμένα είδη άθλησης, όπως είναι το μποξ ή το καράτε για λόγους προστασίας της εν λόγω περιοχής. Αντίθετα μπορείτε, άφοβα να κάνετε κολύμπι ή αερόβια άσκηση, η οποία βελτιώνει και ενισχύει το αποτέλεσμα της θεραπείας. Είναι πιθανό να παρατηρηθούν εκχυμώσεις (μελανιές), οι οποίες αποδρομούν σε διάστημα περίπου 7 ημερών. Προς αποφυγή χαλάρωσης της περιοχής, η αποθεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση ειδικού κορσέ, στην περιοχή που έχει προηγηθεί θεραπεία για 30 ημέρες. Τις πρώτες 15 ημέρες συνίσταται η χρήση της όλο το 24ώρο, ενώ τις επόμενες 15 ημέρες 12 ώρες, ημερησίως. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο χωρίς περιορισμούς. Παρ’ όλα αυτά, συνήθως αποφεύγεται τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της χρήσης ειδικού κορσέ που απαιτείται.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι μόνιμο καθώς η απομάκρυνση του λιπώδους ιστού από την περιοχή συνεπάγεται μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων. Αυτό σημαίνει ότι, σε περίπτωση που υπάρξει εκ νέου αύξηση σωματικού βάρους, το λίπος αποθηκεύεται κατά προτεραιότητα στις υπόλοιπες λιποαποθήκες του σώματος.

Η θεραπεία της Λιπογλυπτικής συνδυάζεται άριστα με τη θεραπεία λεμφικού μηχανικού μασαζ Alliance LPG Endermologie στην αποθεραπεία του καθώς και με τη θεραπεία Ραδιοσυχνοτήτων. Επιπλέον, συνδυάζεται απόλυτα με τη λιποπροσθετική Προσώπου ή τη θεραπεία αυτόλογων βλαστοκυττάρων (Nanofat).

Το κόστος εκτιμάται από τον ιατρό σε συμβουλευτικό ραντεβού και εξαρτάται από τις ανάγκες του προτεινόμενου θεραπευτικού πλάνου.

Θεραπεία
Λιπογλυπτική Προσώπου & Σώματος
Περιγραφή

Μέθοδος αντιμετώπισης τοπικού πάχους με εξαγωγή του λίπους από τις ποοβληματικές περιοχές μέσω κάνουλας με την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η λιπογλυπτική δεν αποτελεί θεραπεία απώλειας σωματικού βάρους, αλλά αποσκοπεί στην περιμετρική απώλεια πόντων και στην καταστροφή αποθηκών λίπους που δεν ανταποκρίνονται στη διατροφή και την άσκηση. Συνεπώς, συνιστάται η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής για καλύτερα συνολικά αποτελέσματα.

Η θεραπεία της Λιπογλυπτικής δεν έχει αντενδείξεις και δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός, αρκεί να υπάρχει η ένδειξη. Σε κάθε περίπτωση, κατά το συμβουλευτικό ραντεβού με τον ιατρό, προηγείται λήψη ιατρικού ιστορικού, συνεπώς διασφαλίζεται η καταλληλότητα της θεραπείας για εσάς.

Καθώς προηγείται τοπική αναισθητική, η αίσθηση του πόνου κατά τη διάρκεια της Λιπογλυπτικής είναι μηδαμινή. Με το πέρας τη θεραπείας και τις επόμενες ημέρες, λόγω τραυματισμού των παρακείμενων ιστών, στην περιοχή θα νιώθετε ένα ήπιο αίσθημα μουδιάσματος.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Η θεραπεία της Λιπογλυπτικής συνδυάζεται άριστα με τη θεραπεία λεμφικού μηχανικού μασαζ Alliance LPG Endermologie στην αποθεραπεία του καθώς και με τη θεραπεία Ραδιοσυχνοτήτων. Επιπλέον, συνδυάζεται απόλυτα με τη λιποπροσθετική Προσώπου ή τη θεραπεία αυτόλογων βλαστοκυττάρων (Nanofat).

Alliance LPG Endermologie

100% φυσική, μη-επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Θεραπεία Nanofat

Θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης του δέρματος, μέσω κινητοποίησης φυσικών διεργασιών.

Λιποπροσθετική προσώπου

Ενέσιμη θεραπεία προσώπου με λιπομεταφορά. Το λίπος χρησιμοποιείται σαν φυσικό filler ρυτίδων και ουλών αλλά και σαν αυτόλογο υλικό κυτταρικής αναγέννησης και κολλαγονογέννεσης.

Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες

Μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος με τη χρήση Ραδιοσυχνότητων RF και Cavitation

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top