Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Χημικά Peelings Νέας Γενιάς

LASERTOUCH
Αρχική > > Χημικά Peelings Νέας Γενιάς

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Είμαστε συνδυασμός χημικών στοιχείων. Ποιος είναι ο δικός σας;

Γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία

Άμεσα λαμπερό καθαρό και απαλό δέρμα

Ασφαλής θεραπεία με σύντομη ή μηδαμινή αποθεραπεία

Ανανέωση δέρματος με εφαρμογή χημικών ουσιών

Ελεγχόμενη χημική απολέπιση επιδερμίδας

Αντιμετώπιση ευρέος φάσματος δερματικών προβλημάτων

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι τα Χημικά Peelings και πως λειτουργούν

Τα χημικά πήλινγκ είναι διαλύματα ενός η περισσότερων καυστικών παραγόντων κυρίως οξέων φρούτων (AHA’s /BHA’s) και διαφόρων άλλων ουσιών που σε συγκεκριμένες συγκεντρώσεις προκαλούν ελεγχόμενο χημικό τραυματισμό της επιδερμίδας και των ανώτερων στοιβάδων του κυρίως δέρματος (χόριο). Η χημική απολέπιση είναι αποτέλεσμα της στοχευμένης δράσης των οξέων στις πρωτεΐνες των δερματικών κυττάρων, καθώς η μικροσκοπική (nanopeels) ή λιποσωμική δομή τους επιτρέπει την απορρόφησή τους από το δέρμα. Η δράση των peels στοχεύει τόσο στον καθαρισμό και την απόφραξη της επιφάνειας του δέρματος όσο και στην επιτάχυνση του κύκλου ζωής των κυττάρων, τη διέγερση των ενδογενών επουλωτικών μηχανισμών, την ανασύσταση και ανάπλαση υγιέστερου και ποιοτικότερου δέρματος. Η ποικιλία των δραστικών, «έξυπνων» ενώσεων και η νέα τάση ανάμιξής τους διευκολύνει την εφαρμογή τους, προκαλεί ελάχιστο ερεθισμό, δίνει την δυνατότητα εξατομίκευσης της θεραπείας καθώς επίσης μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πρωτόκολλα παρεχόμενων θεραπειών για μέγιστα αποτελέσματα.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η χημική απολέπιση μπορεί να είναι ήπια ή πιο ισχυρή αναλόγως την φύση της δραστικής ουσίας, την περιεκτικότητα της στο διάλυμα και την συνδυαστική της ικανότητα, το χρόνο που παραμένει στο δέρμα και την κατάσταση του ίδιου του δέρματος. Εφαρμόζουμε, ως επί το πλείστον, επιφανειακά και μεσαίου βάθους peeling ώστε να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες ενέργειες των παλαιότερων, πιο επεμβατικών απολεπιστικών και να καταστήσουμε μια ασφαλή και συγχρόνως αποτελεσματική θεραπεία. Η εξουδετέρωσή τους γίνεται με την εφαρμογή αλκαλικού διαλύματος (λοσιόν με υψηλότερο pH), όταν κρίνεται απαραίτητο σύμφωνα με τον ιατρό. Χρησιμοποιούμε λοιπόν, τα πήλινγκ νέας γενιάς με εξαιρετική απόδοση και περιορισμένες παρενέργειες.

 

AHA’s (οξέα φρούτων) σε μεμονωμένα διαλύματα ή κοκτέιλ διαλυμάτων:

  • Γλυκολικό οξύ, το πιο δοκιμασμένο κερατολυτικό μέσο με στοχευμένη δράση κατά των υπερμελαγχρώσεων και της χρονογήρανσης.
  • Γαλακτικό οξύ με ακόμα πιο χαμηλό pH σε σχέση με το γλυκολικό οξύ, πιο αποτελεσματική λεύκανση και απάλυνση λεπτών ρυτίδων, λειτουργεί και σαν υγραντικός παράγοντας.
  • Μανδελικό οξύ με χαρακτηριστική την μοναδική χημική λιπόφιλη δομή του, επηρεάζει την παραγωγή σμήγματος με ευεργετική δράση στα ακνεïκά δέρματα.
  • Κιτρικό οξύ με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση χρησιμοποιείται ως peel booster και επιταχύνει την κυτταρική αναπνοή.

 

BHA - Σαλικυλικό οξύ σε μεμονωμένο ή σε cocktail peel, εμφανίζεται εξαιρετικά λιπόφιλο, έχει την ικανότητα να απορροφάται από περιοχές πλούσιες σε λιπίδια και να ελέγχει τη σμηγματόρροια με αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δραστηριότητα καθώς, επίσης, προκαλεί την αποσυγκόλληση των νεκρών κυττάρων που φράσουν τους πόρους στην επιφάνεια του δέρματος. Κατάλληλο για συνολική αντιμετώπιση την φαγεσωρικής και φλεγμονώδους ακμής.

Ρεζορκινόλη χρησιμεύει ως βακτηριοκτόνος και αντισηπτικός παράγοντας, έχει κερατολυτικές και λευκαντικές ιδιότητες αντιμετωπίζει τα ακνεϊκά δέρματα με μεταφλεγμονώδεις υπερμελαγχρώσεις.

TCA (τριχλωρικό οξύ) μεμονωμένο ή σε cocktail peel ισχυρό απολεπιστικό μέσο μεσαίου βάθους, απομακρύνει την νεκρή κερατίνη και λευκαίνει την όψη του δέρματος, διεγείρει ταχέως τα δερματικά αναπλαστικά κύτταρα, άρα λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες, μειώνει τους διεσταλμένους πόρους, βελτιώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης, αντιμετωπίζει τις υπερχρώσεις (πανάδες-κηλίδες) και τις ουλές της ακμής.

TRX (τρανεξαμικό οξύ) σε μικρές συγκεντρώσεις συνδυασμένο με ενυδατικούς και αντιερεθιστικούς παράγοντες (Lactic acid,Citric acid,allantoin,χλωροφύλλη) ως ισχυρό λευκαντικό επηρεάζει και διακόπτει το μονοπάτι δημιουργίας υπερχρώσεων όπως ηλιακές πανάδες, γεροντικές κηλίδες σκουρόχρωμα σημάδια μετά τη θεραπεία ακμής, μέλασμα ή υπερμελαγχρωματικές βλάβες ορμονικής προέλευσης π.χ. εγκυμοσύνη. 

Διάλυμα Modified Jessner το πιο γνωστό ευρέως χρησιμοποιούμενο cocktail peel αποτελείται κυρίως από σαλικυλικό οξύ, γαλακτικό οξύ, κιτρικό οξύ ή/και ρεζορκινόλη με pH 1.5 κατά της ενεργού ακμής, των ουλών της ακμής, των διεσταλμένων πόρων, των ηλιακών υπερχρώσεων, των λεπτών ρυτίδων, του θαμπού και αφυδατωμένου δέρματος.

Perioccular Peel καινοτόμο και ασφαλές πήλινγκ για την περιοχή των ματιών, με μικρές συγκεντρώσεις οξέων όπως αζελαïκό  οξύ, σαλικυλικό οξύ, γαλακτικό οξύ, ρεζορκινόλη, κιτρικό οξύ, βελτιώνει τους μαύρους κύκλους, απαλύνει τις λεπτές γραμμές, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, προστατεύει το δέρμα ενώ η θεραπεία ολοκληρώνεται με καταπραϋντική μεσοθεραπεία με υγραντικούς και ενυδατικούς παράγοντες όπως υαλουρονικό οξύ, προπυλενογλυκόλη.

Τα chemical peels εκτός από ιδανική ανανέωση μιας φυσιολογικής επιδερμίδας, αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα όπως:
Φακίδες
Ηλιακές πανάδες
Γεροντικές κηλίδες
Μεταφλεγμονώδεις υπερμελαγχρώσεις
Μέλασμα
Ενεργός ακμή
Ροδόχρου νόσος
Λιπαρό δέρμα
Χειρουργικές/ τραυματικές ουλές
Ουλές ακμής
Πρώιμη γήρανση
Λεπτές ρυτίδες
Διεσταλμένοι πόροι
Φωτογήρανση
Θαμπό, τραχύ δέρμα
Ανάλογα το είδος του peel που επιλέγεται μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, πλάτη, ώμους, χέρια.

Η θεραπεία της χημικής απολέπισης διαρκεί 20 – 30 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσο από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ο ιατρός προτείνει 3-6 επαναλήψεις ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται. Συνίσταται επανάληψη κάθε 15 ημέρες για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η εφαρμογή γίνεται, κυρίως, τους χειμερινούς μήνες καθώς η ηλιοφάνεια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, όπως, δυσχρωμίες. Για αυτόν τον λόγο, τονίζεται η απαραίτητη χρήση αντηλιακής προστασίας για 10 ημέρες μετά τη συνεδρία. Η αποθεραπεία εξαρτάται από το είδος του peeling που θα εφαρμοστεί και μπορεί να είναι μηδαμινή ή να διαρκέσει έως 5 ημέρες με ήπιο ξεφλούδισμα.

Το κόστος της θεραπείας εκτιμάται από τον ιατρό και εξαρτάται από το προτεινόμενο θεραπευτικό πρωτόκολλο.

Τα chemical peels συνδυάζονται απόλυτα με:
Υγρή Μικροδερμοαπόξεση
Microneedling με Dermapen 4
Φωτοθεραπεία με led mask

Θεραπεία
Χημικά Peelings Νέας Γενιάς
Περιγραφή

Χημικές ουσίες όπως AHAs, BHAs, καυστικοί και ενυδατικοί παράγοντες εφαρμόζονται στο δέρμα και προκαλούν στοχευμένη απολέπιση μικρού ή μεσαίου βάθους για τον αποχρωματισμό πανάδων και κηλίδων, την ρύθμιση της ακμής, την απάλυνση των λεπτών γραμμών & την γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Χειμώνας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η χημική απολέπιση δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε:

Εγκυμοσύνη-θηλασμός
Ενεργή λοίμωξη στο δέρμα ( π.χ. ερπητική, μυκητιασική, βακτηριακή)
Ανοιχτές πληγές
Πρόσφατη λήψη φωτοευαίσθητων φαρμάκων
Μελάνωμα
Φλεγμονώδεις δερματίτιδες (π.χ. ατοπική δερματίτιδα, ψωρίαση)
Πρόσφατη έκθεση σε ακτινοβολία ( π.χ. laser αποτρίχωσης)
Αλλεργία σε ενεργό συστατικό του διαλύματος

Είναι ασφαλής θεραπεία, σπάνια έχει παρατηρηθεί η εμφάνιση μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης, κυρίως, λόγω ηλιακής έκθεσης και μη τήρησης των οδηγιών μετά την θεραπεία.

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του χημικού peeling δεν υπάρχει καθόλου πόνος, σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρείται ήπιο τσούξιμο, ιδίως κατά την διάρκεια της εξουδετέρωσης του. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην εφαρμογή μέγιστης αντηλιακής προστασίας για τουλάχιστον 10 ημέρες μετά την θεραπεία.

Η χημική απολέπιση από την πρώτη φορά αποδίδει φανερά καθαρότητα, λάμψη, καταπράυνση στο δέρμα που μπορεί να διαρκέσει έως 2 μήνες. Για πιο έντονα και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα συνίσταται από τον εκάστοτε ιατρό πλάνο επανάληψης των θεραπειών.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Χημικα Peelings Νέας Γενιάς

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Τα chemical peels συνδυάζονται απόλυτα με διάφορες άλλες θεραπείες μας.

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top