Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Μικροδερμοαπόξεση νέας γενιάς Pristine

LASERTOUCH
Αρχική > > Μικροδερμοαπόξεση νέας γενιάς Pristine

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Λείο, καθαρό & λαμπερό δέρμα σε μόλις 20 λεπτά

Καθαρισμός & απολέπιση επιδερμίδας σε 20 λεπτά

Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας

Εφαρμογή όλο το χρόνο

Ιδανική θεραπεία πριν από κοινωνικές εκδηλώσεις

Συνδυάζεται την ίδια ημέρα με πολλές άλλες θεραπείες

Συμβατή με την περίοδο της εγκυμοσύνης & του θηλασμού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η θεραπεία Pristine

Πρόκειται για το βραβευμένο σύστημα μικροδερμοαπόξεσης νέας γενιάς το οποίο καλύπτει ευρεία γκάμα αναγκών σε όλους τους τύπους δέρματος προσώπου και αλλά και σώματος.

Το Pristine αποτελεί την «ήρεμη» δύναμη της μικροδερμοαπόξεσης καθώς έχει την μεγαλύτερη δύναμη αναρρόφησης από κάθε άλλο ανταγωνιστικό μηχάνημα αλλά λόγω της ειδικής κοπής με laser των διαμαντιών που φέρουν οι κεφαλές του, είναι πλήρως ατραυματικό.

Έτσι είναι πλήρως λειτουργικό και αποδοτικό σε ειδικές και δύσκολες ενδείξεις, όπως η εξαγωγή σμήγματος σε θυλακική υπερκεράτωση ενώ εντάσσεται ιδανικά στο πλαίσιο ενός βαθύ καθαρισμού, συμβάλλοντας στην όψη της φαγεσωρικής ακμής.

Μικροδερμοαπόξεση νέας γενιάς Pristine

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Το Pristine διαθέτει 10 κεφαλές, διαφορετικές σε αριθμό διαμαντιών αλλά και σε μέγεθος. Αυτό δίνει την δυνατότητα στο μηχάνημα να μπορεί να θεραπεύσει οποιοδήποτε τύπο δέρματος, λιπαρό, μικτό ή ξηρό, δέρμα με υπερευαιασθησίες όπως η ροδόχρου νόσος ή οι ευρυαγγείες ενώ αποτελεί συνθεραπευτική επιλογή στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων τύπων και σταδίων ακμής.

Επίσης, είναι μοναδικό καθότι μπορεί να προσεγγίσει ειδικές και δύσκολες ανατομικές θέσεις όπως τα αυτιά, η μύτη, τα χείλη και τα φρύδια αλλά επίσης και μεγαλύτερες ανατομικές περιοχές, οι οποίες είναι επιρρεπείς σε ακμή όπως το στέρνο, η πλάτη, οι βραχίονες και γλουτοί, θέσεις συνήθεις για την θυλακική υπερκεράτωση από την οποία ταλαιπωρούνται αρκετοί ασθενείς στα πλαίσια του ατοπικού τους δέρματος (γνωστό ως "chicken skin" ή "strawberry skin").

Το Pristine προκαλεί την απομάκρυση των επιφανειακών κερατινοκυττάρων «νεκρών κυττάρων» με μηχανικό τρόπο μέσω των ειδικών διαμαντένιων κεφαλών. Παρακινεί, λοιπόν, το δέρμα να αναπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό κυττάρων με νέα στο βάθος των επόμενων ημερών, δημιουργώντας παράλληλα άμεσα μια πιο λεία, καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα.

Συγχρόνως, η ελεγχόμενα ισχυρή αναρρόφηση του:

  • αυξάνει την αιμάτωση και την οξυγόνωση του δέρματος
  • ενδυναμώνει τις φυσικές του λειτουργίες και ομαλοποιεί τη λεμφική του παροχέτευση
  • αποβάλλει άχρηστα ή οξειδωτικά προϊόντα, παράγωγα οξειδωτικού στρες ή ατελών διαδικασιών

H Μικροδερμοαπόξεση νέας γενιάς αποτελεί μια βασική κατηγορία θεραπείας με πολλές ενδείξεις:

  • Φωτογήρανση
  • Ανοιχτοί πόροι
  • Λεπτή ρυτίδωση
  • Μελασμα & δυσχρωμίες
  • Καθαρισμός & σμηγματορρύθμιση
  • Ακμή προσώπου και σώματος
  • Θυλακική υπερκεράτωση σώματος
  • Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα

Το Pristine μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία, ακόμα και σε εγκύους οι οποίες συχνά ταλαιπωρούνται με αυξημένη σμηγματόρροια και ακμή. Είναι συμβατό με την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Επίσης συστήνεται για ανδρικά δέρματα τα οποία συνήθως ταλαιπωρούνται από αυξημένη σμηγματόρροια, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα και αποτελεί εύκολη λύση για καθαρό δέρμα χωρίς αποθεραπεία, πόνο και μεγάλη αναμονή.

Το Pristine μέσω της κεφαλής του η οποία είναι ειδική για λεμφικό μασάζ, βοηθάει σε οιδήματα προσώπου και κυρίως αυτά της περιοφθαλμικής χώρας, τα οποία εντοπίζονται σε αλλεργικούς ασθενείς και ασθενείς με ατοπία.

Ειδική ένδειξη χρήσης της μικροδερμοαπόξεσης Pristine είναι η προετοιμασία του δέρματος "Prepskin" για την αναισθητική κρέμα καθώς αυξάνει την διείσδυση των τοπικών αναισθητικών εκδόχων, προσφέροντας πλήρως μουδιασμένο αναισθητοποιημένο δέρμα.

Η Μικροδερμοαπόξεση νέας γενιάς Pristine αποτελεί μια lunch break θεραπεία διάρκειας 10-20 λεπτών, η οποία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Αποτελεί ιδανική θεραπεία πριν από κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς το δέρμα λάμπει, το μακιγιάζ σταθεροποιείται & διαρκεί περισσότερο.

Θεραπεία
Μικροδερμοαπόξεση νέας γενιάς Pristine
Περιγραφή

Απομάκρυση των επιφανειακών κερατινοκυττάρων «νεκρών κυττάρων» με μηχανικό τρόπο μέσω των ειδικών διαμαντένιων κεφαλών μικροδερμοαπόξεσης νέας γενιάς. Καλύπτει ευρεία γκάμα αναγκών σε όλους τους τύπους δέρματος προσώπου και αλλά και σώματος.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 3
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

H θεραπεία μικροδερμoαπόξεσης Pristine μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλές άλλες θεραπείες ακόμα και την ίδια ημέρα καθώς αποτελεί ατραυματική μέθοδο. Μέσα σε αυτές ανήκουν οι υπέρηχοι, οι ραδιοσυχνότητες, ενέσιμες μεσοθεραπείες, μεσοθεραπείες βιοανάπλασης και βιοδιεγερσης, χημικά peelings, θεραπεία βοτουλική τοξίνης, fillers κ.ό.κ

Πρόκειται για μία καθαριστική και περιποιητική θεραπεία με άμεσο αποτελέσμα. Η διάρκεια του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα του θεραπευόμενου δέρματος καθώς επίσης και τις συνεδρίες που έχουν προηγηθεί όπως συνίσταται, από τον εκάστοτε ιατρό, για μονιμότερα αποτελέσματα.

Και οι δυο αποτελούν θεραπείες καθαρισμού και θρέψης του δέρματος. Ο ιατρός, στο ενημερωτικό ραντεβού, σας προτείνει την ιδανική για εσάς με βάση τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Αποτελεί την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη θεραπεία καθαρισμού και θρέψης του δέρματος και το καθιστά έτοιμο να δεχθεί επιπλέον θεραπείες αποτελεσματικότερα. Συνδυάζεται απόλυτα με μεγάλη γκάμα θεραπειών.

HIFU Doublo S

Ανόρθωση & σύσφιξη του δέρματος σε προσώπο και σώμα, μέσω θερμικού τραυματισμού που προκαλεί κολλαγονογένεση.

Microneedling με Dermapen 4

Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών.

Χημικά Peelings Νέας Γενιάς

Χημικές ουσίες όπως AHAs, BHAs, καυστικοί και ενυδατικοί παράγοντες εφαρμόζονται στο δέρμα και προκαλούν στοχευμένη απολέπιση μικρού ή μεσαίου βάθους για τον αποχρωματισμό πανάδων και κηλίδων, την ρύθμιση της ακμής, την απάλυνση των λεπτών γραμμών & την γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για ενυδάτωση, σύσφιξη του δέρματος και πρόληψη των ρυτίδων

Θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης

Με τη βοήθεια της Βοτουλινικής τοξίνης το δέρμα, οι ρυτίδες μαλακώνουν και απομακρύνονται, το βλέμμα φαίνεται πιο ξεκούραστο και νεανικό.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top