Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Θεραπεία Λιπόλυσης Intralipotherapy

LASERTOUCH
Αρχική > > Θεραπεία Λιπόλυσης Intralipotherapy

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Μπορείτε να απαλλαγείτε από το επίμονο τοπικό πάχος χωρίς νυστέρι

Εξαιρετικά αποτελεσματική σε αποθήκες λίπους που δεν ανταποκρίνονται σε δίαιτα & άσκηση

Μόνιμα αποτελέσματα με τη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής

Πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ιατρό

Μη επεμβατική θεραπεία λιποδιάλυσης

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα

Ορατό αποτέλεσμα σε 3 συνεδρίες

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η θεραπεία IntraLipotherapy και πως λειτουργεί

Η ενέσιμη λιποδιάλυση εφαρμόζεται ιδανικά σε αποθήκες λιποκυττάρων που δεν ανταποκρίνονται στην άσκηση ή στην τροποποίηση των διατροφικών συνηθειών. Τα υπό θεραπεία λιποκύτταρα ρευστοποιούνται και υφίστανται μόνιμη καταστροφή, στη συνέχεια αποβάλλονται με φυσιολογικές διεργασίες του σώματος διαμέσου της λεμφικής οδού.
Η ενέσιμη λιποδιάλυση γίνεται με τη χρήση τρίτης γενιάς δεοξυχολικού νατρίου, το οποίο είναι μακράν ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό σε σχέση με τα διαλύματα που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν. Το δεοξυχολικό νάτριο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη διάσπαση των πρωτεϊνικών δεσμών των λιποκυττάρων και ασκεί σταδιακά τη δράση του εντός του λιπώδους ιστού.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Οι συνηθέστερες περιοχές εφαρμογής είναι οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα, η πρόσθια και πλάγια κοιλιακή χώρα, η μέση και οι βραχίονες. Άλλη δημοφιλής θέση εφαρμογής είναι το λίπος που αποθηκεύεται κάτω από το πηγούνι (διπλοσάγονο), ενώ μπορεί να είναι βοηθητική σε άντρες με γυναικομαστία, εφόσον αποκλειστεί παθολογικό αίτιο αυτής.

Η εφαρμογή της ενέσιμης λιποδιάλυσης γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό της Laser Touch. Αρχικά, καθορίζεται η υπό θεραπεία περιοχή και η ποσότητα του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί, καθώς και το πλάνο των θεραπειών. Εφαρμόζεται τοπική αναισθησία για ελαχιστοποίηση της ενόχλησης και στη συνέχεια το διάλυμα εγχύεται στην περιοχή που μας ενδιαφέρει.

Όσον αφορά στις περιοχές του σώματος, συνήθως απαιτείται ένα πλάνο τεσσάρων συνεδριών, με μεσοδιάστημα 40 ημερών. Σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρούνται εντυπωσιακά αποτελέσματα μετά την πρώτη ή τη δεύτερη θεραπεία. Οι αποθήκες λίπους στο πρόσωπο απαιτούν, στην πλειονότητά τους, 1-3 συνεδρίες.

Το δεοξυχολικό νάτριο ασκεί σταδιακά τη δράση του στο λιπώδη ιστό. Είναι πιθανό να υπάρχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα μετά από 1-2 συνεδρίες, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζονται αρκετές εβδομάδες μέχρι να φανεί το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον, διατηρηθεί ένας υγιεινός τρόπος ζωής, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι μόνιμα.

Η δράση της ενέσιμης λιποδιάλυσης ασκείται μέσω της πρόκλησης φλεγμονώδους αντίδρασης στα λιποκύτταρα, επομένως αναμένεται η εμφάνιση οιδήματος και ερυθρότητας τοπικά, που διαρκεί 3-5 ημέρες. Εφόσον πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία, είναι πιθανό να παρατηρήσετε εκχυμώσεις (μελανιές), που επίσης υποχωρούν μετά από λίγες ημέρες. Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας συνιστάται να αποφύγετε τη σάουνα, το κολύμπι σε πισίνα ή το spa για 3 ημέρες, καθώς επίσης την έντονη φυσική δραστηριότητα για 7-10 ημέρες. Τέλος, καλό είναι να περιμένετε 15 ημέρες πριν την εφαρμογή άλλης θεραπείας κοσμητικής ιατρικής στην εν λόγω περιοχή.

Στη Laser Touch μπορείτε να σχεδιάσετε και να εφαρμόσετε το βέλτιστο πλάνο θεραπειών για εσάς με τη βοήθεια του εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού. Η θεραπεία ενέσιμης λιποδιάλυσης στην περιοχή του προσώπου (διπλοσάγονο) μπορεί ιδανικά να συνδυαστεί με θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων RF, όπως το Coccon Duo Technology ή το Infini Fractional RF Microneedling για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος. Αντίστοιχα, θεραπείες RF μπορούν να εφαρμοστούν και στις περιοχές του σώματος, ενώ και η ήπια αερόβια άσκηση με τη μέθοδο WLM by Medical Hypoxi μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, λόγω της αύξησης του τοπικού μεταβολισμού και της ταχύτερης αποβολής των κατεστραμμένων λιποκυττάρων μέσω του λεμφικού συστήματος. Σε κάθε περίπτωση, συστήνεται η διαιτολογική παρακολούθηση από την Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο της Laser Touch, καθώς η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής θα οδηγήσει στη μόνιμη διατήρηση του αποτελέσματος.

Θεραπεία
Θεραπεία Λιπόλυσης Intralipotherapy
Περιγραφή

Ενέσιμη θεραπεία με στόχο την τοπική καταστροφή λιποκυττάρων και την περιμετρική απώλεια πόντων με τη χρήση δεοξυχολικού νατρίου. Μπορεί να προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα συνδυαστικά με έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η ενέσιμη λιποδιάλυση με δεοξυχολικό νάτριο εφαρμόζεται παγκοσμίως εδώ και πολλά χρόνια και η ασφάλεια της είναι αποδεδειγμένη. Ωστόσο, είναι απολύτως αναγκαίο να εφαρμόζεται αποκλειστικά από έμπειρο εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Η θεραπεία αντενδείκνυται σε πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη, νεφρική ή ηπατική νόσο, σε άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή, καθώς και σε περιπτώσεις δερματικών παθήσεων στην περιοχή που πρόκειται να γίνει η εφαρμογή. Σε κάθε περίπτωση, ο ιατρός θα λάβει πλήρες ιατρικό ιστορικό, ώστε να διασφαλιστεί ότι η θεραπεία είναι κατάλληλη και ασφαλής για εσάς.

Η ενέσιμη λιποδιάλυση δεν αποτελεί θεραπεία απώλειας σωματικού βάρους, αλλά αποσκοπεί στην περιμετρική απώλεια πόντων και στην καταστροφή αποθηκών λίπους που δεν ανταποκρίνονται στη διατροφή και την άσκηση. Συνεπώς, συνιστάται η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής για καλύτερα συνολικά αποτελέσματα.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Θεραπεία Λιπόλυσης Intra Lipotherapy

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Η θεραπεία ενέσιμης λιποδιάλυσης στην περιοχή του προσώπου (διπλοσάγονο) μπορεί ιδανικά να συνδυαστεί με θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων RF, όπως το Coccon Duo Technology ή το Infini Fractional RF Microneedling για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος. Αντίστοιχα, θεραπείες RF μπορούν να εφαρμοστούν και στις περιοχές του σώματος, ενώ και η ήπια αερόβια άσκηση με τη μέθοδο WLM by Medical Hypoxi μπορεί να βοηθήσει σημαντικά,.

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες

Μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος με τη χρήση Ραδιοσυχνότητων RF και Cavitation

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top