Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Θεραπεία Κυτταρίτιδας CelluErase

LASERTOUCH
Αρχική > > Θεραπεία Κυτταρίτιδας CelluErase

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Λείανση των εντυπωμάτων της ινώδους κυτταρίτιδας σε 1-2 συνεδρίες

Μόνιμο αποτέλεσμα σε μία μόνο συνεδρία

Απαλλαγή από εντυπώματα – «λακούβες» κυτταρίτιδας

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Εφαρμογή από εξειδικευμένο ιατρό

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η Κυτταρίτιδα και πώς εμφανίζεται

Πρόκειται για μια πολυπαραγοντική νόσο στον επιφανειακό συνδετικό ιστό του δέρματος που μπορεί να εμφανιστεί με ποικίλους διαφορετικούς τρόπους στο δέρμα. Τα δύο ωστόσο βασικά κλινικά σημεία είναι η ανομοιομορφία της υφής του δέρματος και η δημιουργία εντυπωμάτων (λακουβίτσες). Τα εντυπώματα δεν εμφανίζουν εξάρσεις και υφέσεις, δεν εμφανίζονται δηλαδή περιοδικά, αντίθετα εφόσον διαμορφωθούν, είναι μόνιμα.
Η όψη της κυτταρίτιδας απασχολεί κυρίως τις γυναίκες λόγω συγκεκριμένης δομής του συνδετικού τους ιστού και μπορεί να συνοδεύεται από αίσθημα βαρύτητας των κάτω άκρων, πόνο στην πίεση, υπαισθησία & τοπική αίσθηση κρύου λόγω της εστιασμένης ή και γενικότερης κακής αιμάτωσης και κυκλοφορίας.
Εμφανίζεται κυρίως σε μετεφηβικές γυναίκες, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστεί σε μια γυναίκα υπέρβαρη, φυσιολογικού ή κάτω του φυσιολογικού βάρους, που να αθλείται κ.ο.κ.
Οι ανατομικές περιοχές που εντοπίζεται είναι οι γλουτοί και η οπίσθια μηριαία, τα πλαϊνά των γλουτών («ψωμάκια»), ενώ μπορεί να επεκταθεί και στην πρόσθια πλευρά των μηρών πάνω από το γόνατο, εσωτερικά του γονάτου, ακόμα και στις κνήμες (γάμπες).

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η τεχνική ονομάζεται CelluErase και έχει ως στόχο την εξάλειψη των εντυπωμάτων στην όψη της κυτταρίτιδας.
Η τεχνική αυτή πραγματοποιείται σε μια μόλις συνεδρία με την χρήση ενός μικρού αιχμηρού μικροχειρουργικού εξαρτήματος. Αποτελεί μια ήπια επεμβατική τεχνική με μηδαμινό πόνο και μικρή αποθεραπεία. Η θεραπεία έχει πάρει το όνομα της από την συσκευή, η οποία έχει ειδικά σχεδιαστεί ώστε να τέμνει αμφίδρομα τις ινώσεις. Αποτελεί, ουσιαστικά, ένα ρομβοειδές εργαλείο, το οποίο μπορεί χωρίς πόνο και σημάδια να εισέρχεται στην επιδερμίδα και να φτάνει υπό γωνία στο βάθος εκείνο όπου σε λίγα δευτερόλεπτα τέμνει την ίνωση. Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνει το δέρμα, το οποίο ήταν καθηλωμένο και δημιουργούσε την λακουβίτσα.

Ενδείκνυται σχεδόν σε όλα τα στάδια της κυτταρίτιδας, όταν εμφανίζονται ινώσεις. Οι ινώσεις αποτελούν σκληρό άκαμπτο συνδετικό ιστό, ο οποίος δε βελτιώνεται με γυμναστική, διατροφή ή Μεσοθεραπείες Κυτταρίτιδας. Καθώς πρόκειται για μόνιμη αλλοίωση της επιφάνειας του δέρματος, η θεραπεία CelluErase έχει ένδειξη σε όποια ανατομική περιοχή αυτές έχουν δημιουργηθεί. Η πλέον συνηθισμένη εντόπιση αφορά τους γλουτούς.

Πριν την θεραπεία συστήνεται η διακοπή ουσιών που αυξάνουν την αιμορραγική διάθεση όπως αντιπηκτικά, αντιφλεγμονώδη, βιταμινη Ε κτλ
Η διαδικασία της θεραπείας που ακολουθείται, εμπερικλείει τα εξής στάδια:
Ενδελεχής σχεδιασμός των σημείων δημιουργίας των εντυπωμάτων. Ο σχεδιασμός γίνεται σε όρθια θέση της ενδιαφερόμενης, με κατάλληλο φωτισμό, ο οποίος να διαγράφει επακριβώς τα σημεία των ινώσεων και την δημιουργία των αντίστοιχων ανομοιομορφιών -εντυπωμάτων στην επιδερμίδα.
Είναι γνωστό ότι σε προχωρημένα στάδια κυτταρίτιδας τα εντυπώματα είναι εμφανή χωρίς την σύγχρονη σύσπαση των μυϊκών ομάδων. Σε περίπτωση, όμως, που αυτό βοηθάει στην καλύτερη εντόπιση των περιοχών που πρέπει να θεραπέυτούν πιθανόν να συστηθεί η σύσπασή τους.
Στη συνέχεια, η ενδιαφερόμενη ξαπλώνει σε ανάλογη θέση στην οποία είναι εμφανή τα σημεία που έχουν σημειωθεί με μαρκαδόρο από την προηγούμενη διαδικασία.
Χρησιμοποιείται ένα διάλυμα τοπικής αναισθησίας το οποίο είναι ανάλογο με ένα οποιοδήποτε διάλυμα τοπικής αναισθησία που χρησιμοποιείται τοπικά για την αφαίρεση ενός σπίλου η μιας οποιασδήποτε άλλης βλάβης του δέρματος. Με την έγχυση αυτου του διαλυμματος επιτυγχάνεται και περιορισμός των αιματωμάτων αλλα κυρίως εκμηδενίζεται η αίσθηση του πόνου.
Μετά την θεραπεία, με σκοπό την μείωση του χρόνου αποθεραπείας αλλά και για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων συστήνονται χρήση ελαστικών καλσόν ή κορσέ στην περιοχή. Κατ’ άυτόν τον τρόπο μειώνεται η δημιουργία μεγάλης έκτασης αιματωμάτων αλλά επιτυγχάνεται και καλύτερη σύσφιξη του δέρματος και βελτιστοποιειται το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.
Σε περίπτωση αισθήματος πόνου μετά την θεραπεία, είναι δυνατόν να ληφθεί απλή αναλγητική αγωγή, η οποία όμως τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται.

Η εφαρμογή ολοκληρώνεται σε μια συνεδρία, η οποία διαρκεί 30-60 λεπτά, ανάλογα με την ένταση & την έκταση του προβλήματος. Εφόσον, απαιτείται, μπορεί να γίνει μια συμπληρωματική θεραπεία, το κόστος της οποίας συμπεριλαμβάνεται στο αρχικό. Η θεραπεία πραγματοποιείται όλο το χρόνο, χωρίς περιορισμούς.

Το δέρμα γίνεται πιο ομοιόμορφο και λείο στην περιοχή καθώς αποκαθίσταται σταδιακά τα φυσιολογικά ινώδη διαφράγματα. Το αποτέλεσμα γίνεται εμφανές μέσα στις επόμενες 15-20 ημέρες.

Για τις επόμενες 15-20 ημέρες πιθανόν να έχετε αιματώματα (μελανιές) στην περιοχή και ήπιο οίδημα. Αν δεν ληφθεί προληπτικά αντιβιοτική αγωγή πριν την θεραπεία, ίσως χρειαστεί να δοθεί από τον θεράποντα ιατρό αντιβιοτική αγωγή μετά την θεραπεία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν παρατηρείται πόνος και δε δεσμεύεστε όσον αφορά τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Θεραπεία
Θεραπεία Κυτταρίτιδας CelluErase
Περιγραφή

Εξάλειψη των εντυπωμάτων κυτταρίτιδας σε μία μόνο συνεδρία με μικροχειρουργική τεχνική, με την χρήση μικρού αιχμηρού εργαλείου με εφαρμογή τοπικής αναισαθησίας και με μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Ναι, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία.

H ασφάλεια και η απόδοση της συγκεκριμένης εφαρμογής έχει επιβεβαιωθεί με ιατρικές μελέτες ενώ έχει επίσης εγκριθεί η ασφάλεια του εργαλείου CelluErase που χρησιμοποιείται, με CE medical device πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή ένωση.

Συνήθεις αντενδείξεις στην εφαρμογή της τεχνικής CelluErase είναι πολύ μικρές ή μεγάλες ηλικίες, η εγκυμοσύνη, η γαλουχία, η παχυσαρκία, ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων σε τοπικά αναισθητικά, αυτοάνοσα νοσήματα, αυτοφλεγμονώδεις νόσοι, χρήση αντιπηκτικών, νόσοι η παράγοντες που σχετίζονται με χαμηλή ανοσοποιητική λειτουργία.
Τοπικές αντενδείξεις είναι τοπικές λοιμώξεις, ή άλλες οξείες δερματολογικές παθήσεις σε ενεργό φάση, πρόσφατα χειρουργεία αλλά και προδιάθεση σε δημιουργία χηλοειδών και υπερτροφικών ουλών.

Όχι, η αίσθηση του πόνου είναι μηδαμινή καθώς στα σημεία όπου γίνεται η θεραπεία (σημεία στα οποία υπάρχουν εντυπώματα), εφαρμόζεται τοπική αναισθησία. Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός, εφόσον η ενδιαφερόμενη έχει ενηλικιωθεί.

Για τον περιορισμό των οιδημάτων που πιθανόν δημιουργηθούν προτείνεται λεμφικό μασάζ με το Allince LPG Endermologie ή θεραπείες αρνητικής πίεσης σε ανάστροφη θέση όπως οι συνεδρίες Trainer by Medical Hypoxi για 2-3 φορές την εβδομάδα, ξεκινώντας 2-3 ημέρες μετά την εφαρμογή της CelluΕrase Τechnique. Επίσης, για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος στην περιοχή των γλουτών συνήθως συστήνεται και ένας κύκλος 4-6 Μεσοθεραπειών Κυτταρίτιδας με στόχο την συνολική βελτίωση της όψης του δέρματος στην περιοχή. Σχετικά με οποιαδήποτε άλλη ιατρική η αισθητική πράξη θα πρέπει να ενημερώνεται ο ιατρός σας καθώς οι περισσότερες αποτελούν αντενδείξεις στην ίδια περιοχή.

Πρόκειται για δύο θεραπείες με διαφορετική ένδειξη που όμως στοχεύουν στην βελτίωση του προβλήματος της κυτταρίτιδας. Οι Μεσοθεραπείες Κυτταρίτιδας αποσκοπούν στην βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας συνολικά ενώ η θεραπεία CelluErase έχει ως ένδειξη μόνο τις βαθιές «λακούβες» - εντυπώματα εάν αυτές υπάρχουν, με στόχο τη διατομή των ινώσεων. Είναι πολύ συχνό να συνδυάζονται οι δύο τεχνικές για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Θεραπεια Κυτταριτιδας CelluErase

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Για τον περιορισμό των οιδημάτων που πιθανόν δημιουργηθούν προτείνεται λεμφικό μασάζ με το Allince LPG Endermologie ή θεραπείες αρνητικής πίεσης σε ανάστροφη θέση όπως οι συνεδρίες Trainer by Medical Hypoxi.

Μεσοθεραπεία Σώματος

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και των ραγάδων

Alliance LPG Endermologie

100% φυσική, μη-επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top