Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες

LASERTOUCH
Αρχική > > Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Η διαχρονική μέθοδος σύσφιξης που εμπιστεύεστε.

Ανώδυνη μέθοδος λιπογλυπτικής

Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας

Αποτέλεσμα που εξελίσσεται για μήνες μετά το πέρας των συνεδριών

Εφαρμόζεται όλο το χρόνο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες και πώς λειτουργούν

Οι Ραδιοσυχνότητες αποτελούν μη επεμβατική μέθοδο σύσφιξης. Χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων, η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων θερμαίνει τους ιστούς – στόχους στα θερμοθεραπευτικά όρια, επιτυγχάνοντας έτσι ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα.

Σύστημα Coccon Duo Technology

Το σύστημα Coccon Duo Technology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες, Cavitation (Σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες, RF). Η αρχή της σπηλαίωσης (Cavitation) αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται.
Το Coccon Duotechnology χρησιμοποιεί μονοπολικές και πολυπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) παρέχοντας τη δυνατότητα επιλεκτικής δράσης σε οποιοδήποτε επίπεδο του δέρματος και του υποδόριου λίπους.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και το σώμα για τις παρακάτω ενδείξεις:

 

  • Lifting προσώπου και λαιμού
  • Λείανση ρυτίδων και καταπολέμηση μαύρων κύκλων στα μάτια
  • Μείωση διπλοσάγονου
  • Βελτίωση ουλών ακμής
  • Μείωση πόντων και κυτταρίτιδας στα μπράτσα
  • Αντιμετώπιση όλων των σταδίων κυτταρίτιδας σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς
  • Μείωση περιφέρειας
  • Επιδερμική σύσφιξη σε χέρια, μηρούς, γλουτούς, περιοχή άνω γονάτου και έσω μηρών (αντιμετώπιση χαλάρωσης μετά από εγκυμοσύνη ή απώλεια κιλών)
  • Αντιμετώπιση ραγάδων

Δεν χρειάζεται κάποια ειδική προετοιμασία. Ο ενδιαφερόμενος ξαπλώνει και ο χειριστής εφαρμόζει την κεφαλή του μηχανήματος κάνοντας πολλαπλά περάσματα πάνω από τη θεραπευόμενη περιοχή για διάρκεια λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η αίσθηση που έχετε είναι μια βαθιά ανεκτή θερμότητα στην περιοχή. Μετά τη θεραπεία μπορεί να εμφανιστεί ήπιας μορφής ερυθρότητα που όμως υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.

Ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 4-10. Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 1 εβδομάδα έως 15 ημέρες, ανάλογα με το πρόβλημα και το πρωτόκολλο που θα σας προτείνει ο ιατρός σας. Η θεραπεία διαρκεί από 15 έως 60 λεπτά ανάλογα με την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής και μπορεί να γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η θεραπεία θερμαίνει τους ιστούς-στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια, όπου:

Επιτυγχάνεται θερμική σύσπαση συνδετικού ιστού (lifting effect).
Διεγείρεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου (νεοκολλαγένεση) από τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα το δέρμα να ανακτά τη χαμένη του ελαστικότητα και σφριγηλότητα και οι ρυτίδες λειαίνονται.
Διεγείρεται η διαδικασία της λιπόλυσης στα λιποκύτταρα, που οδηγεί σε μείωση πόντων και σημαντική βελτίωση της κυτταρίτιδας.

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά μετά την 3η-4η συνεδρία με διαρκή προοδευτική βελτίωση για τους επόμενους 6 μήνες. Αμέσως μετά τη θεραπεία παρατηρείται tightening effect που διαρκεί για 3 περίπου ημέρες, ωστόσο η αναγέννηση του κολλαγόνου συνεχίζεται.

Μετά το πέρας όλων των συνεδριών είναι επιθυμητό να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα συντήρησης του αποτελέσματος.

Αναλόγως της ένδειξης, η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και στην ίδια συνεδρία και με άλλες θεραπείες για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος. Για παράδειγμα, συνδυάζεται άριστα με Oxygeneo Superfacial, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Νήματα προσώπου ή σώματος (για σύσφιξη), Κρυολιπόλυση Cooltech CryoLipolysis για τοπικό πάχος και Allance LPG Endermologie, Μεσοθεραπείες Σώματος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Το κόστος της συνεδρίας εξαρτάται από την έκταση της περιοχής που θα γίνει η εφαρμογή & από το προτεινόμενο θεραπευτικό πρωτόκολλο και εκτιμάται από τον ιατρό στο συμβουλευτικό ραντεβού ενημέρωσης.

Θεραπεία
Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες
Περιγραφή

Μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος με τη χρήση Ραδιοσυχνότητων RF και Cavitation

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η χρήση του Coccon Duo Technology είναι μια ασφαλής μέθοδος ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Ελαφριά ερυθρότητα στην περιοχή εφαρμογής υποχωρεί εντός λίγων ωρών.

Η θεραπεία αντενδείκνυται σε άτομα με ιστορικό κακοήθειας, ενεργό νόσημα του συνδετικού ιστού καθώς και άτομα που φέρουν μεταλλικά προθέματα. Επίσης, δε συνίσταται η εφαρμογή της θεραπείας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Αναλόγως της ένδειξης, η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και στην ίδια συνεδρία και με άλλες θεραπείες για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.

Μεσοθεραπεία Σώματος

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και των ραγάδων

Κρυολιπόλυση Cooltech Cryolipolysis

Μη επεμβατική τεχνική μείωσης του επίμονου τοπικού πάχους που βασίζεται στην αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ελεγχόμενο ψύχος

Alliance LPG Endermologie

100% φυσική, μη-επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Νήματα Σώματος

Ανόρθωση & Σύσφιξη του σώματος μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών σε λιγότερο από 1 ώρα

Νήματα Προσώπου

Ανόρθωση & Σύσφιξη του προσώπου μέσω ανάρτησης νημάτων και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνηςc

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top