Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Ενημερωθείτε για θέματα αισθητικής & επανορθωτικής γυναικολογίας που μέχρι χθες ήταν “ταμπού”

Εξειδικευμένη ιατρός στην αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία

Εξατομικευμένη καθοδήγηση & παρακολούθηση

Σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις της ειδικότητας

Ολιστική προσέγγιση υγείας & ευεξίας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Με τι ασχολείται η Αισθητική & Επανορθωτική Γυναικολογία;

Πρόκειται για σύγχρονη υποειδικότητα της γυναικολογίας, που εισάγει την πλαστική χειρουργική, την αισθητική ιατρική και την δερματολογία στον κλάδο της γυναικολογίας. Απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών που παρουσιάζουν ανατομικά και λειτουργικά προβλήματα στην ευαίσθητη περιοχή του κόλπου και του αιδοίου λόγω φυσικής  γήρανσης, εγκυμοσύνης & τοκετού ή κάποιου τραυματισμού αλλά και σε γυναίκες που επιθυμούν  να βελτιώσουν την εμφάνισή τους για αισθητικούς λόγους (χρώμα, σχήμα, μέγεθος, γενικότερη όψη).

Ορισμένα από τα συνήθη προβλήματα που μέχρι χθες ήταν  «ταμπού» και με τα οποία ασχολείται η Αισθητική  & Επανορθωτική Γυναικολογία είναι:

  • Η ατροφία κόλπου & αιδοίου
  • Η ακράτεια ούρων που αφορά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών στην εμμηνόπαυση
  • Η δυσπαρεύνια (επώδυνη σεξουαλική επαφή) λόγω ξηρότητας, ατροφίας και έλλειψης ελαστικότητας του κόλπου
  • Η μειωμένη σεξουαλική επιθυμία και ικανοποίηση ή και η παύση αυτής
  • Συνεχείς κολπίτιδες και ουρολοιμώξεις λόγω της ατροφίας του κολπικού επιθηλίου
  • Η χαλάρωση του κόλπου και του αιδοίου

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αποτελούν πρωτοποριακές ιατρικές υπηρεσίες που στοχεύουν στην πρόληψη και διατήρηση της υγείας της περιοχής, με σεβασμό στη γυναικεία φύση και ψυχολογία:

  • Lifting κόλπου και κολπική ανανέωση Vaginal Rejuvenation (με laser ή και συνδυαστικά με άλλες θεραπείες)
  • Lifting & αυξητική εξωτερικών χειλέων. (επαναφορά του χαμένου όγκου και της ελαστικότητας των εξωτερικών χειλέων με ειδικό υαλουρονικό οξύ)
  • Αύξηση του όγκου και της αισθητικότητας στο σημείο G του κόλπου (G-spot shot) με ειδικό υαλουρονικό οξύ, για μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση
  • Lifting αιδοίου και κλειτορίδας
  • Πλαστική αποκατάσταση περινέου & επανόρθωση της ανατομίας της γεννητικής περιοχής
  • Αποκατάσταση ουλών μετά από τοκετό ή χειρουργεία στην γεννητική περιοχή
  • Λεύκανση αιδοίου & πρωκτού  (με laser) 
  • Θεραπεία με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια στον κόλπο και το αιδοίο. Πρόκειται για επαναστατική μέθοδο μεσοθεραπείας, η οποία εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του δικού μας αίματος, να διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος μας, μέσω ενεργοποίησης φυσικών μηχανισμών αναγέννησης. 

Laser Ανάπλασης Κόλπου

Κατά την εμμηνόπαυση η παραγωγή κολλαγόνου και κατά συνέπεια το πάχος του κολπικού επιθηλίου μειώνονται. Τα τοιχώματα του κόλπου γίνονται λεπτότερα, λιγότερο ελαστικά και πιο εύθραυστα. Το αιδοίο χάνει σημαντικό μέρος του κολλαγόνου και του λιπώδους ιστού και τα χείλη γίνονται λεπτότερα. Η περιοχή γίνεται ξηρότερη, έχει μειωμένη λίπανση με αποτέλεσμα να εμφανίζονται δυσάρεστα συμπτώματα στο κόλπο όπως ερεθισμός, κνησμός, πόνος, αίσθημα καύσου ή και άλγος αιδοίου. 

Επιπλέον επέρχεται ελάττωση έως και παύση της σεξουαλικής απόλαυσης. 

Παρά την επίδραση των συμπτωμάτων στην ποιότητα ζωής των γυναικών, λίγες είναι εκείνες που αναζητούν ιατρική βοήθεια, λόγω ελλιπούς ενημέρωσης και κατανόησης του προβλήματος. 

«Η θεραπεία που βελτιώνει τη γυναικεία ποιότητα ζωής, αναζωογονεί τη συντροφική σχέση και επαναπροσδιορίζει τη θηλυκή σας πλευρά»

Η θεραπεία απευθύνεται σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες , γυναίκες μετά τον τοκετό και γυναίκες των οποίων η παραγωγή οιστρογόνων είναι σε διαταραχή για διάφορους λόγους (λήψη φαρμάκων, χημειοθεραπείες ή άλλους ιατρικούς λόγους).



Πως λειτουργεί η θεραπεία Laser ανάπλασης κόλπου; Και τι αντιμετωπίζει;

Το Laser αποτελεί μηχάνημα παραγωγής υψηλής ενέργειας LASER CO2, το οποίο μέσω ειδικής χειρολαβής μεταφέρει την ενέργεια στον κόλπο και «εξαχνώνει» μέρος του κολπικού βλεννογόνου. Με αυτό το τρόπο προκαλείται ανάπλαση των στιβάδων του βλεννογόνου και παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου. Ταυτόχρονα αποκαθίσταται το ph και η φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου, δίνοντας λύση στα εξής συμπτώματα της ατροφίας του κόλπου:  

  • Ξηρότητα
  • Δυσπαρευνία (επώδυνη σεξουαλική επαφή) 
  • Αίσθημα καύσου 
  • Κνησμό 
  • Προδιάθεση για ουρολοιμώξεις 
  • Ήπια ακράτεια ούρων από προσπάθεια

 

Ανάλογα με το πρόγραμμα επιλογής και τη χρήση κατάλληλης χειρολαβής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της χαλάρωσης των εξωτερικών χειλέων του αιδοίου, καθώς και της υφής και του χρωματισμού της προγεννητικής περιοχής, επιτυγχάνοντας έτσι λειτουργική αλλά και αισθητική αποκατάσταση. Η θεραπεία βοηθά, επίσης, στην αντιμετώπιση ήπιας μορφής ακράτειας από προσπάθεια, καθώς προκαλείται σύσφιξη στον αυχένα της ουρήθρας.

Η ενόχληση της επέμβασης είναι ανάλογη με αυτή του Pap Test .Η θεραπεία είναι μη επεμβατική, γίνεται χωρίς τη χρήση αναισθησίας, αναίμακτη, σχεδόν ανώδυνη, διάρκειας 20-30 λεπτών. 

Τα διεθνή πρωτόκολλα συνιστούν να γίνονται 3 συνεδρίες συνολικά, μία περίπου ανά μήνα.

Η βελτίωση των συμπτωμάτων είναι αισθητή, σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και από την πρώτη συνεδρία ενώ η  επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

Το κόστος εκτιμάται από την ιατρό στο πρώτο συμβουλευτικό ραντεβού και καθορίζεται από το προτεινόμενο θεραπευτικό πλάνο και τον πιθανό συνδυασμό με άλλες θεραπείες.

Πριν από τη θεραπεία συνίσταται να έχει γίνει κολποσκοπικός έλεγχος, προς αποφυγή περιπτώσεων φλεγμονών και ιογενών λοιμώξεων.

Μετά τη θεραπεία απαιτείται ολιγοήμερη αποφυγή σεξουαλικής επαφής, σάουνας και κολύμβησης.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας.

Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα μας.

Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες.

Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών.

Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες.

Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top