Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Σύσφιξη δέρματος με Hydroxepatite

LASERTOUCH
Αρχική > > Σύσφιξη δέρματος με Hydroxepatite

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Αναπλήρωση του χαμένου όγκου & εξάλειψη της λεπτής ρυτίδωσης από την πρώτη συνεδρία

Άμεσο αποτέλεσμα ανάπλασης και αντιγήρανσης

Lifting effect

Χωρίς αποθεραπεία

Διάρκεια αποτελέσματος 1-2 έτη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι ο υδροξυαπατίτης και πως λειτουργεί

Ο υδροξυαπατίτης αποτελείται από ιόντα φωσφόρου και ασβεστίου που υπάρχουν φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα. Κατά τη θεραπεία, μικροσφαιρίδια από τζελ υδροξυαπατίτη εγχύονται σε ενέσιμη μορφή στην υπό θεραπεία περιοχή και ασκούν τη δράση τους από την πρώτη στιγμή. Σαν αποτέλεσμα, δημιουργείται ένα πλέγμα ινών που μιμείται το συνδετικό ιστό και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η θεραπεία με υδροξυαπατίτη αποκαθιστά τον όγκο στις υπό θεραπεία περιοχές, εξαλείφει τη λεπτή ρυτίδωση και προσφέρει πιο σφριγηλό και ελαστικό δέρμα.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η θεραπεία με υδροξυαπατίτη ενδείκνυται για όλο το πρόσωπο, καθώς επίσης για τοπική εφαρμογή περιστοματικά και για αναπλήρωση του όγκου στην περιοχή των χεριών.
Είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες ηλικίας 35 έως 60 ετών που έχουν στόχο την αναπλήρωση του όγκου του προσώπου, ακόμη και εάν η απώλεια του όγκου οφείλεται σε απώλεια βάρους, την εξάλειψη της λεπτής ρυτίδωσης και τη βελτίωση του οβάλ, χωρίς να προβούν σε επεμβατικές θεραπείες.

Η εφαρμογή της θεραπείας με υδροξυαπατίτη γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό της Laser Touch. Προηγείται ενημερωτικό ραντεβού, όπου καθορίζονται οι περιοχές που είναι κατάλληλες για θεραπεία και η ποσότητα του υδροξυαπατίτη που θα χρησιμοποιηθεί. Εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα με στόχο την ελαχιστοποίηση του πόνου. Ο ιατρός θα αποστειρώσει την υπό θεραπεία περιοχή και στη συνέχεια θα εφαρμόσει τη θεραπεία μέσω ενέσεων. Ο συνολικός χρόνος θεραπείας, συνήθως, είναι 15-30 λεπτά και καθορίζεται από την ποσότητα και τους νυγμούς που θα χρειαστούν.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα εμφανή. Αναμένεται πλήρης ανάδειξη των αποτελεσμάτων σε 7-10 ημέρες. Η διάρκεια τους ποικίλει. Μπορεί να φτάσει έως και δύο έτη μετά την πρώτη εφαρμογή, ενώ σε άλλα άτομα ενδέχεται να χρειαστούν θεραπείες συντήρησης στο μεσοδιάστημα μικρότερης έκτασης και διάρκειας μεταξύ των κύριων θεραπειών.

Πριν τη θεραπεία, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας σχετικά με φάρμακα που μπορεί να λαμβάνετε καθώς αντιπηκτικά ή αντιαιμοπεταλιακά φάρμακα μπορεί να προκαλέσουν αιμορραγική διάθεση ή εκχυμώσεις. Επίσης, ο ιατρός σας πρέπει να είναι ενήμερος σχετικά με άλλες θεραπείες κοσμητικής ιατρικής που μπορεί να ακολουθείτε, καθώς και σχετικά με το λοιπό ιατρικό ιστορικό σας.

Μετά την εφαρμογή του υδροξυαπατίτη μπορείτε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και δεν απαιτείται επιπλέον χρόνος αναμονής στο χώρο της Laser Touch για αποθεραπεία. Ωστόσο, συνιστάται να αποφύγετε την έντονη άσκηση αμέσως μετά τη θεραπεία. Πιθανώς το δέρμα να εμφανίσει ευαισθησία στο ηλιακό φως, οπότε συνιστάται να αποφύγετε την απευθείας έκθεση στον ήλιο και σε άλλες πηγές θερμότητας για τουλάχιστον 24 ώρες ή μέχρις ότου υποχωρήσει η ερυθρότητα και το οίδημα.

Θεραπεία
Σύσφιξη δέρματος με Hydroxepatite
Περιγραφή

Ενέσιμη θεραπεία ανάπλασης και αντιγήρανσης με στόχο την αποκατάσταση του όγκου του προσώπου και των χεριών και την εξάλειψη της λεπτής ρυτίδωσης

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η θεραπεία είναι ασφαλής, μη τοξική, μη αλλεργιογόνος θεραπεία, καθώς τα αντίστοιχα ιόντα κυκλοφορούν ούτως ή άλλως στο ανθρώπινο σώμα. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να αποφεύγεται εάν υπάρχει ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων σε κάποιο από τα συστατικά, ενώ αντενδείκνυται σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή θηλασμού. Η εφαρμογή σε άτομα- φορείς του απλού έρπητα μπορεί να προκαλέσει αναζωπύρωση. Σε κάθε περίπτωση, ο ιατρός πρέπει να είναι ενήμερος εάν λαμβάνετε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, καθώς επίσης και εάν πρόκειται να υποβληθείτε σε εξέταση με απλά ακτινογραφία ή αξονική τομογραφία, αφού τα μικροσφαιρίδια του υδροξυαπατίτη ενδέχεται να είναι ορατά σε αυτές τις εξετάσεις.

Όπως στις περισσότερες ενέσιμες θεραπείες, είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθούν εκχυμώσεις (μελανιές) μετά τη θεραπεία, καθώς επίσης κνησμός, ερυθρότητα, οίδημα, πόνος τοπικά. Αναφορικά με τη θεραπεία στα χέρια, μπορεί επιπλέον να παρατηρηθεί προσωρινή δυσκολία σε ορισμένες κινήσεις και σχηματισμός μικρών οζιδίων, που αντιμετωπίζονται με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.

Το κόστος της θεραπείας με υδροξυαπατίτη εξαρτάται από την έκταση της περιοχής και την ποσότητα του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί. Καθώς το κόστος μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ των ατόμων, η εκτίμηση γίνεται από ιατρό σε συμβουλευτικό ραντεβού.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top