Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Έλεγχος & Αφαίρεση Σπίλων

LASERTOUCH
Αρχική > > Έλεγχος & Αφαίρεση Σπίλων

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό.

Μην αμελείτε τον έλεγχο των σπίλων σας. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές

Κλινική εκτίμηση από εξειδικευμένο ιατρό

Αφαίρεση σπίλου από Πλαστικό Χειρουργό με πολυετή πείρα

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος μικροχειρουργικών επεμβάσεων

Xειρουργική αφαίρεση με το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έλεγχος και επικινδυνότητα σπίλων

Οι σπίλοι αν και φυσιολογικές εκδηλώσεις του δέρματος ενίοτε χρήζουν παρακολούθησης από ειδικό ιατρό, συνήθως ανά 3 με 12 μήνες ανάλογα με το οικογενειακό και ατομικό ιστορικό. Ο κίνδυνος ανάπτυξης μελανώματος αυξάνεται όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των κοινών και δυσπλαστικών σπίλων ή εάν υπάρχουν μεγάλοι συγγενείς σπίλοι. Επιπλέον, άτομα με ανοικτό φωτότυπο, με ιστορικό αλόγιστης έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία (ηλιακή έκθεση και solarium) και ηλιακών εγκαυμάτων στην παιδική ηλικία ανήκουν στην ομάδα υψηλής επικινδυνότητας. Τέλος, άτομα με ατομικό ή οικογενειακό ιστορικό μελανώματος πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικά σε νέες δερματικές βλάβες ή μορφολογικές αλλαγές παλαιών.
Η διάγνωση ενός σπίλου γίνεται μετά από κλινική εξέταση από ειδικό ιατρό. Συνίσταται έλεγχος παλαιών και νέων σπίλων με σκοπό την πρόληψη και έγκαιρης αντιμετώπισης πιθανής κακοήθειας του δέρματος. Ο ιατρός αναζητάει με απλό ή ψηφιακό δερματοσκόπιο στοιχεία δυσπλασίας, κρίνει την επικινδυνότητα ή μη ενός σπίλου και την ανάγκη αφαίρεσης αυτού. Σε πολλές περιπτώσεις γίνεται σύσταση διενέργειας ψηφιακής χαρτογράφησης σπίλων για τη βέλτιστη παρακολούθησή τους. Στη Laser Touch η ψηφιακή χαρτογράφηση σπίλων γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό με τη βοήθεια του ψηφιακού δερματοσκόπιου Microderm D120.
Ύποπτες κηλίδες ή σημάδια δεν είναι πάντα σπίλοι. Πολλά είναι απλώς προϊόντα φωτογήρανσης ή φυσιολογικής γήρανσης του δέρματός μας, καλοήθεις ή ιογενείς βλάβες. Αυτές θεραπεύονται ανάλογα τη βλάβη χειρουργικά, με καυτηριασμό, με Laser ή με άλλες μεθόδους σύμφωνα με σύσταση ειδικού ιατρού.

Ένας σπίλος μπορεί να αφαιρεθεί είτε για αισθητικούς είτε για ιατρικούς λόγους όταν:
Ένας σπίλος μπορεί να αφαιρεθεί είτε για αισθητικούς είτε για ιατρικούς λόγους όταν:
Δημιουργεί αισθητικό πρόβλημα στον ασθενή
Βρίσκεται σε σημείο που υπάρχει δυσχέρεια στην παρακολούθηση ή προκαλείται συχνός τραυματισμός (τριχωτό κεφαλής, πέλματα, παλάμες, βλεννογόνους, πρωκτογεννητική χώρα)
Όταν παρατηρείται οποιαδήποτε αξιοσημείωτη μορφολογική αλλαγή
Το χρώμα είναι ή γίνει ποικιλόμορφο
Τα όρια είναι ή μετατράπηκαν σε ακανόνιστα
Υπάρχει ή δημιουργηθεί ακανόνιστη παρυφή
Δημιουργεί συμπτώματα (κνησμός, πόνος, αιμορραγία, εξέλκωση, οίδημα)
Ανιχνευτούν κριτήρια κακοήθειας στην κλινική εξέταση
Ο ειδικός ιατρός κρίνει μετά από παρακολούθηση εάν και πότε θα αφαιρεθεί ένας σπίλος.

Εφόσον ο ιατρός μετά την κλινική εξέταση προτείνει την αφαίρεση ενός σπίλου, αυτή αφαιρείται χειρουργικά. Η βλάβη που αφαιρείται αποστέλλεται για ιστολογική εξέταση (βιοψία), το αποτέλεσμα της οποίας κατατοπίζει τον ιατρό και τον ασθενή για την ακριβή διάγνωση και οριστική θεραπεία.
Στη Laser Touch η χειρουργική αφαίρεση ενός σπίλου διενεργείται στο χειρουργείο μικρών επεμβάσεων από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό με πολυετή εμπειρία για τη βέλτιστη αφαίρεση του σπίλου. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, αφού προηγείται τοπική αναισθησία στην περιοχή. Η αφαίρεση ολοκληρώνεται με ράμματα που απομακρύνονται μετά την επούλωση του τραύματος.
Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου η δερματική βλάβη είναι μεγάλη ή οι ενδογενείς μηχανισμοί επούλωσης του οργανισμού ευνοούν την ανάπτυξη κάποιας μετεγχειρητικής ουλής, αυτή βελτιώνεται σημαντικά με διάφορες θεραπείες ανάπλασης, όπως για παράδειγμα Fractional laser και Microneedling θεραπείες.

Θεραπεία
Έλεγχος & Αφαίρεση Σπίλων
Περιγραφή

Κλινική εκτίμηση σπίλου και χειρουργική αφαίρεσή του από Πλαστικό Χειρουργό, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος από τη χειρουργική αφαίρεση κάποιου σπίλου, εφόσον ακολουθηθούν πιστά οι μετεγχειρητικές οδηγίες του θεράποντος ιατρού.

Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός στην αφαίρεση ενός σπίλου.

Η αφαίρεση ενός σπίλου κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού γίνεται με ασφάλεια χωρίς κάποια αρνητική επίδραση στο έμβρυο ή το νεογνό.

Το κόστος αφαίρεσης εκτιμάται από τον ιατρό, έπειτα από κλινική εκτίμηση και εξαρτάται από το είδος, τον αριθμό των σπίλων και την ανατομική περιοχή που εντοπίζονται, ενώ περιλαμβάνει και το κόστος της ιστολογικής εξέτασης του δείγματος.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου η δερματική βλάβη είναι μεγάλη ή οι ενδογενείς μηχανισμοί επούλωσης του οργανισμού ευνοούν την ανάπτυξη κάποιας μετεγχειρητικής ουλής, αυτή βελτιώνεται σημαντικά με διάφορες θεραπείες ανάπλασης, όπως για παράδειγμα Fractional laser και Microneedling θεραπείες.

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Ψηφιακή χαρτογράφηση σπίλων

Καταγραφή των σπίλων που υπάρχουν διάσπαρτα στο σώμα και κατάταξή τους σε ύποπτους, καλοήθεις ή κακοήθεις.

Mosaic Fractional Laser

Μη επεμβατικό fractional laser τεχνολογίας “κλασματικής φωτοανάπλασης“, με στόχο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προς ανάπλαση του δέρματος.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top