Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Διατομή Ουλών Ακμής

LASERTOUCH
Αρχική > > Διατομή Ουλών Ακμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Απελευθερώστε το δέρμα σας απ’ ότι το κρατάει πίσω.

Θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των ινώσεων των ουλών ακμής

Μόνιμο αποτέλεσμα σε μία μόνο συνεδρία

Ανώδυνη θεραπεία με χρήση τοπικής αναισθησίας

Εφαρμογή μόνο από εξειδικευμένο ιατρό

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η διατομή των ουλών ακμής

Πρόκειται για μικρο-επεμβατική τεχνική όπου χρησιμοποιείται ένα ειδικό εργαλείο το οποίο μπαίνει βαθιά μεσα στο δέρμα και «κόβει» τις ινώσεις που έχουν δημιουργηθεί μετά από μια βαριά φλεγμονώδη ακμή και έλκουν τις ουλές προς τον υποκείμενο υποδόριο ιστό. Έτσι επιτυγχάνεται η απελευθέρωσή τους και η επιπέδωση του δέρματος. Αποτελεί, ουσιαστικά, ένα μικροχειρουργικό εργαλείο, με αποπλατυσμένη άκρη και άρα μη τραυματικό, το οποίο μπορεί χωρίς πόνο και σημάδια να εισέρχεται στην επιδερμίδα και να φτάνει υπό γωνία στο βάθος εκείνο όπου σε λίγα δευτερόλεπτα τέμνει την ίνωση.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η διατομή των ουλών ακμής έχει ένδειξη ως τεχνική σε ασθενείς με ουλές μετά από μέτρια έως σοβαρή ακμή στους οποίους η έντονη φλεγμονή έχει προκαλέσει τον σχηματισμό «βαθιών» ουλών και ινώσεων. Αφορά κυρίως την μακροπρόθεσμη βελτίωση των κυματοειδών ουλών (Rolling Scars). Εφαρμόζεται στις περιοχές του σώματος όπου συνήθως εμαφνίζεται η ακμή, κατά βάση στο πρόσωπο και κυρίως στις παρειές (μάγουλα)

Πριν την θεραπεία συστήνεται η διακοπή ουσιών που αυξάνουν την αιμορραγική διάθεση όπως αντιπηκτικά, αντιφλεγμονώδη, βιταμινη Ε κ.ά.

Η διαδικασία της θεραπείας η οποία ακολουθείται, εμπερικλείει τα εξής στάδια:
Γίνεται κλινική εκτίμηση, λήψη ιατρικού ιστορικού και επιλογή των σημείων του δέρματος όπου θα εφαρμοστεί η διατομή.

Στη συνέχεια, χρησιμοποείται διάλυμα τοπικής αναισθησίας που γίνεται ενέσιμα στα σημεία που θα εφαρμοστεί η θεραπεία εκμηδενίζοντας την αίσθηση του πόνου κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Έπειτα, εφαρμόζεται η θεραπεία με την εισαγωγή του ειδικού εργαλείου στο δέρμα το οποίο μετακινείται από τον ιατρό καταλλήλως ώστε να τέμνει τις ινώσεις.

Μετά την θεραπεία, εφαρμόζεται πίεση στο σημείο και πάγος ώστε να περιοριστεί η εμφάνιση οιδήματος ή αιματωμάτων.

Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και συνήθως κυμαίνεται από 20 – 30 λεπτά. Απαιτείται μόνο μια συνεδρία. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την εποχή, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί όλο τον χρόνο. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν να προγραμματίσουν την θεραπεία πριν το σαββατοκύριακο ή κατα την διάρκεια των διακοπών τους ώστε να έχουν χρόνο να αναρρώσουν πριν την επιστροφή στην εργασία τους.

Μετά την θεραπεία συχνά παρατηρείται ήπιο οίδημα της περιοχής και πιθανώς και κάποια αιματώματα – μελανιές. Συστήνεται, συνήθως, από τον θεράποντα ιατρό η λήψη αντιβιοτικής και αναλγητικής αγωγής μετά την θεραπεία και ίσως και η λήψη κάποιου αντιφλεγμονώδους φαρμάκου. Παρόλαυτα, η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότες και η χρήση make-up μπορεί να γίνει άμεσα. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο όσον αφορά στην διατομή των ινώσεων των ουλών και είναι ορατό άμεσα, μέσα στις 10-20 πρώτες μέρες μετά την θεραπεία.

Για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην οριστική αντιμετώπιση των ουλών ακμής, η θεραπεία συνήθως συνδυάζεται με πολλές άλλες μεθόδους λείανσης και ανάπλασης του δέρματος ή ακόμα και με Fillers . Αυτές είναι:

Fractional Lasers (Discovery Pico Laser ή Mosaic)

Infini RF Microneedling

Dermapen4

Αυτόλογος μεσοθεραπεία – PRP

Αυτόλογο Filler

Fillers υαλουρoνικού

Λιποπρόσθεση (Fillers αυτόλογου λίπους)

Nanofat

Χημικά Peelings

Η τιμή της θεραπείας καθορίζεται από το θεράποντα ιατρό και εξαρτάται από την ένταση και την έκταση του προβλήματος. Το έυρος κυμαίνεται από 400 – 600€.

Θεραπεία
Διατομή Ουλών Ακμής
Περιγραφή

Χρήση ειδικού μικροχειρουργικού εργαλείου που «κόβει» τις ινώσεις των κυματοειδών ουλών απελευθερώνοντας και επιπεδώνοντας το δέρμα.

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η διατομή ουλών ακμής είναι απόλυτα ασφαλής και εγκεκριμένη μέθοδος. Συνήθεις αντενδείξεις στην εφαρμογή της τεχνικής είναι πολύ μικρές ή μεγάλες ηλικίες, η εγκυμοσύνη, η γαλουχία, η παχυσαρκία, ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων σε τοπικά αναισθητικά, αυτοάνοσα νοσήματα, αυτοφλεγμονώδεις νόσοι, χρήση αντιπηκτικών, νόσοι η παράγοντες που σχετίζονται με χαμηλή ανοσοποιητική λειτουργία.

Τοπικές αντενδείξεις είναι τοπικές λοιμώξεις, ή άλλες οξείες δερματολογικές παθήσεις σε ενεργό φάση, πρόσφατα χειρουργεία αλλά και προδιάθεση σε δημιουργία χηλοειδών και υπερτροφικών ουλών.

Λόγω της χρήσης τοπικής αναισθησίας πριν την εφαρμογή, δεν υπάρχει καθόλου πόνος κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην οριστική αντιμετώπιση των ουλών ακμής, η θεραπεία συνήθως συνδυάζεται με πολλές άλλες μεθόδους λείανσης και ανάπλασης του δέρματος ή ακόμα και με Fillers.

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Microneedling με Dermapen 4

Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών.

Θεραπεία Nanofat

Θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης του δέρματος, μέσω κινητοποίησης φυσικών διεργασιών.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Fillers Υαλουρονικού Οξέος

Άμεση λείανση ρυτίδων, βελτίωση σχήματος χαρακτηριστικών προσώπου και σώματος, αναπλήρωση όγκου σε μία μόνο συνεδρία χωρίς παρενέργειες.

Χημικά Peelings Νέας Γενιάς

Χημικές ουσίες όπως AHAs, BHAs, καυστικοί και ενυδατικοί παράγοντες εφαρμόζονται στο δέρμα και προκαλούν στοχευμένη απολέπιση μικρού ή μεσαίου βάθους για τον αποχρωματισμό πανάδων και κηλίδων, την ρύθμιση της ακμής, την απάλυνση των λεπτών γραμμών & την γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top